Cornel Ilie, noi declarații despre relația cu Lidia Buble. Artistul a uimit pe toată lumea: "Am avut o chimie foarte faină"
in

Cornel Ilie, noi declarații despre relația cu Lidia Buble. Artistul a uimit pe toată lumea: „Am avut o chimie foarte faină”

Cornel Ilie a fost mai sincer ca oricând cu fanii lui.

Cornel Ilie și Lidia Buble și-au unit zilele trecute forțele și împreună au lansat piesa „Vino, du-te”. Încă din primele ore de lansare, aceasta a avut succes. A ajuns repede pe primele locuri în Trending, dar cel mai important la inimile fanilor. Cei doi sunt extrem de recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă și se bucură de succes împreună.

Multă lume a zis că ar forma un cuplu, dar se pare că nu este deloc așa. Se înțeleg foarte bine și există o chimie fantastică între ei, pe plan muzical. În videoclipul piesei recent lansate, cântăreții apar în niște ipostaze care le-au dat serios de gândit fanilor de pe rețelele sociale. După toate acestea, cântăreții au decis că este vremea să explice tuturor cum stau, de fapt, lucrurile între ei.

Cornel Ilie, adevărul despre relația cu Lidia Buble

Câteva zile, Lidia Buble și Cornel Ilie au lăsat pe toată lumea să discute despre presupusa lor relație. S-a spus chiar și că solistul de la Vunk ar fi divorțat de soția lui pentru blondină. Cei doi neagă aceste zvonuri și spun că nu este pentru prima dată când se scriu lucruri rele despre ei. Pe de altă parte, unii nu se împotrivesc deloc acestei idei. Sunt de părere că le-ar stat foarte bine împreună și că nimic nu îi poate opri să se iubescă, având în vedere că sunt două persoane singure.

Cornel Ilie, noi declarații despre relația cu Lidia Buble. Artistul a uimit pe toată lumea: "Am avut o chimie foarte faină"

“Niște artiști compleți trebuie să fie neapărat și niște actori foarte buni. Noi am jucat foarte bine. Am avut o chimie foarte faină pe set, asta și pentru că suntem amândoi Gemeni”, a declarat Lidia Buble în cadrul emisiunii Teo Show.

Zilele acestea, ei au mers să promoveze piesa în mai multe emisiuni de televiziune. Una dintre acestea este chiar Teo Show, unde Cornel Ilie a spus întregul adevăr, fără să stea prea mult pe gânduri.

“Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a mărturisit Cornel Ilie.