Update, ora 16:30. Prins de polițiști în zona localității Deleni, unde încerca să-și pună capăt zilelor, principalul suspect în cazul uciderii profesoarei de psihologie din Cernavodă şi-a recunoscut vina. Surse judiciare susțin că acesta ar fi fost un pacient al femeii.

Știrea Inițială, ora 13:44. Ulterior, la fața locului au ajuns și polițiștii criminaliști. Potrivit antena3.ro, Cristina Palu avea 50 de ani și preda psihologia la Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Medgidia.

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care aceasta și-a pierdut viața. De altfel, sursa citată notează că principalul suspect a fost deja identificat și reținut.

O profesoară a fost găsită moartă în casă. Avea mâinile legate la spate și căluș în gură

„În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitați să intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fața locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, și în sprijin o ambulanță SAJ.

Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată”, se arată în informarea transmisă de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.