Cristi Borcea a avut parte de un an plin de schimbări. El a renunțat la afaceri, iar acum are alte ocupații. Nimeni nu se aștepta la una ca asta din partea lui. Fostul acționar de la Dinamo le-a povestit fanilor de ce a luat această decizie. Asta nu este tot! Le-a mai spus și cu se ocupă el în clipa de față.

El a luat o pauză de la carieră de ceva vreme. De atunci, Borcea și-a dedicat tot mai mult timpul familiei sale. Vedeta a decis să se ocupe tot mai mult de creșterea copiilor săi, mai ales după ce a ieșit din detenție. În plus, el nu s-a mai ocupat deloc de afaceri, ci a stat tot mai mult cu cei mici. Le-a acordat toată atenția de care au avut nevoie.

Cristi Borcea: „Da, sunt fericit”

Pentru Cristi Borcea, familia este cea mai importantă. El nu s-a mai ocupat de viața profesională și s-a bazat pe cea personală. De cele mai multe ori, preferă să stea acasă cu persoanele dragi din viața lui, în loc să facă bani. A învățat să aprecieze mai mult momentele petrecute în familie, cărora le ducea extrem de tare lipsa.

„Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Cristi Borcea a renunțat la afaceri! Ce motiv a avut și cu ce se ocupă acum: "Da, sunt fericit"

O vreme îndelungată, ei au stat departe unii de alții. Fostului acționar de la Dinamo i-a fost tare dor de ei și nu i-a fost teamă să o spună cu voce tare. De ce au stat departe? Ei bine, pentru că a fost plecat în America, iar ei nu au putut merge să îl viziteze acolo. La un moment dat, tot el a spus că, de obicei, nu se pierde cu firea, dar lucrurile se schimbă când vine vorba de urmașii lui.

„Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici. Să-i văd pe toți la aceeași masă, cum râd, m-a emoționat teribil, devin foarte sentimental, iar eu nu sunt om care se pierde cu firea”, a adăugat afaceristul pentru sursa citată.