Cristi Mitrea și Iuliana Luciu au o relație! Îndrăgostiții au fost surprinși în public!

Sora Nicoletei Luciu a fost văzută alături de luptătorul de MMA! Împreună formează cel mai recent cuplu din showbiz

La final de an, în lumea mondenă a apărut o mare surpriză: fostul iubit al Andreei Mantea se iubește cu Iuliana Luciu. Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți de paparazzi Spynews în timp ce se sărutau.

Aflați în spațiul public, la un restaurant de fițe din capitală, Iuliana și Cristi nu au mai ținut cont de oamenii din jur și s-au sărutat. Ca în orice relație aflată la început, cei doi sunt foarte atenți unul cu celălalt.

Campionul la jiu-jitsu brazilian pare să fie tare grijuliu cu noua sa cucerire. Bărbatul a fost surprins cand a mângâiat-o pe sora Nicoletei Luciu și a ținut-o în brațe toată seara, potrivit Viva.ro.

Relație ascunsă de ochii lumii

Până acum nimeni nu bănuia că între cei doi ar fi existat vreo legătură de iubire. Nu se afișaseră până în acest moment împreună și nici din postările de pe rețelele sociale nu au fost dați de gol. Deși cei doi se urmăresc pe Instagram și fac schimb de like-uri reciproc, aceștia au știut să-și tăinuiască foarte bine secretul.

S-au sărutat în stradă

La plecarea din restaurant, frumoasa șatenă și luptătorul de MMA au ieșit împreună ținându-se de braț. Conform acelorași surse, când a sositul momentul despărțirii, cei doi s-au sărutat pasional în timp ce se țineau în brațe și își șopteau cuvinte la ureche.

Ce îi leagă pe Cristi Mitrea și Andreea Mantea?

Fosta prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei a format un cuplu cu luptătorul MMA. Cei doi s-au îndrăgostit în cadrul unei emisiuni TV în care Andreea își căuta sufletul pereche.

Cristi și Mantea au împreună un băiețel de 5 ani. Deși nu mai formează un cuplu, Cristian Mitrea este un tată implicat și are o relație bună cu David. Pentru ca micuțul să se dezvolte sănătos, părinții au reușit să ajungă la un numitor comun, deși relația lor nu s-a încheiat prea frumos.