Cristian Daminuță, îngenunchiat de durere! ”M-ai părăsit azi și mi-ai rupt sufletul”

Momente critice pentru unul dintre membrii echipei Poli Timișoara. Fotbalistul trece printr-o durere cumplită după ce o ființă extrem de dragă sufletului său a trecut în neființă.

Cristian Daminuță, ingenunghiat de durere! ''M-ai parasit azi si mi-ai rupt sufletul''

În viața lui Cristian Daminuță lucrurile au intrat pe un făgaș normal în ultimii doi ani. Tânărul s-a căsătorit cu femeia pe care o iubește și a devenit tată. Din păcate însă viața este plină de surprize și anul 2020 i-a adus sportivului o pierdere dureroasă. Bunicul acestuia, persoana care și-a pus amprenta în a-i oferi educația și care l-a crescut cu multă dăruire si dragoste a trecut la cele veșnice.

 A vrut să se știe de la el

Îngenunchiat de durere, fotbalistul a vrut să împărtășească sentimentele de neputință cu fanii lui. Astfel, acesta a postat pe pagina personală de socializare un mesaj în care își strigă durerea. Fotbalistul descrie în postarea respectivă momntul în care a ajuns să își viziteze bunicul în urmă cu câteva zile însă măcinat de boală și anii bătrâneții, acesta nu a avut puterea să îi răspundă însă a reușit să facă gestul de-a și strânge nepotul de mâna.

Cristian Daminuță, ingenunghiat de durere! ''M-ai parasit azi si mi-ai rupt sufletul''

„Ce pot să mai spun acum bunicule?! M-ai părasit azi și mi-ai rupt sufletul în două. Săptămâna trecută când am fost la ține și te-am strigat, dar n-ai putut să vorbești cu mine, ci ai început să plângi și m-ai strâns tare de mâna…Ai plecat spre o lume mai bună, sunt convins! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Cristian Daminuță pe contul lui Instagram.

Cum era de așteptat, imediat fanii au reacționat la postarea fotbalistului și i-au transmis condoleanțe și multe încurajări.Nu doar urmăritorii săi și-au arătat susținerea ci și colegii de breaslă. Inclusiv Gabriel Torje a ținut să îi transmită timisoreanului un mesaj emoționant.

Și-a unit destinele cu femeia vieții lui

Cristian Daminuță a traversat episoade destul de tumultoase în ceea ce privește relațiile amoroase. Fotbalistul din Ștefan cel Mare a bifat în lista lui și câteva femei celebre precum Iasmina Halas, tânăra care a înnebunit bărbații cu formele sale apetisante. De altfel, Daminuță a ales într-un final să rămână alături de cea care i-a furat inima. Coca Daminuță este considerată una dintre cele mai celebre și talentate animatoare din Banat. Despre aceasta s-a vehiculat că ar fi fost motivul principal al despărțirii dintre Culiță Sterp și fosta soție, Carmen de la Sălciua. Bruneta era deja considerată amanta ”oficială” a cântărețului la vremea respectivă. De altfel, gurile rele susțin că pentru inima ei au suspinat mulți bărbați potenți financiar ai zonei, însă în final, focoasa brunetă a ales lângă cine își dorește să întemeieze o familie.

Cei doi s-au căsătorit în 2019 când Coca era deja însărcinată cu fiul lui Daminuță. Cununia civilă a avut loc în Timișoara și a cumulat un eveniment restrâns la care au luat parte familiile și prietenii apropiați ai celor doi.

Cristian Daminuță are 28 de ani și de-a lungul carierei de fotablist a trecut pe la numeroase echipe din țară, dar și din străinătate.