Cristian Mitrea, ce are de spus după ce s-a aflat că are o relație cu Iuliana Luciu / FOTO

Crsitian Mitrea a fost surprins alături de Iuliana Luciu, așa că toți ne-am fi așteptat că sportivul să facă declarații în acest sens.

Cristian Mitrea, ce are de spus după ce s-a aflat că are o relație cu Iuliana Luciu / FOTO

Cristian Mitrea este campion la jiu jitsu brazialian și, nu cu mult timp în urmă, acesta a fost suprins în brațele surorii Nicoletei Luciu. Nu mai este nicio urmă de îndoială, cei doi proaspăt îndrăgostiți se iubesc cu foc în văzul tuturor.

Ei bine, momentan, fostul partener de viață al Andreei Mantea nu a oferit nicio declarație legată de noua sa relație. În schimb, bărbatul a postat în mediul online un mesaj pentru Andrei Stoica de la ”Ferma. Orășeni vs săteni” spunându-i că îl susține în cursa spre victorie.

Cristi Mitrea nu a oferit niciun detaliu despre noua sa relație cu Iuliana Luciu

Cu toții ne-am fi așteptat ca Mitrea să vorbească despre imaginile care au apărut în presa legate de noua sa relație. Nu s-a întâmplat acest lucru momentan, însă sportivul a avut cu totul altceva de spus astăzi în mediul online. Acesta a publicat un mesaj de încurajare și susținere pentru Andrei Stoica.

Cristi Mitrea este tatăl unui băiețel pe care îl are împreună cu Andreea Mantea

Andreea Mantea a devenit pentru prima dată mamă în anul 2015. În luna mai a acestui an, ea a născut un băiețel minunat pe nume David. Copilul a rezultat în urma relației de iubire dintre ea și Cristi Mitrea. Relația dintre cei doi nu a rezistat foarte mult timp. Aceștia s-au despărțit în timpul în care Andreea încă era însărcinată cu micuțul.

Cristian Mitrea, ce are de spus după ce s-a aflat că are o relație cu Iuliana Luciu / FOTO

Scânteia dintre cei doi s-a aprins în cadrul emisiunii fenomen la acea vreme, ”Burlăcița”. Cristi Mitrea a concurat cu mai mulți bărbați pentru inima vedetei noastre și iată că el este cel care a câștigat titlul de iubit al Andreei Mantea. Relația lor a durat puțin timp, ce-i drept, însă suficient astfel încât în viața lor să apară o minune de copil.

Este cunoscut faptul că, inițial, Andreea Mantea nu își dorea ca Mitrea să îl cunoască pe David. Lucrurile au evoluat de atunci, iar relația tată-fiu s-a reechilibrat.