Cristina Ciobănașu a început să plângă în hohote pe Instagram. Care este adevăratul motiv: „amintirile sunt din ce în ce mai șterse”

Cristina Ciobănașu a fost copleșită de emoții si le-a împărtășit cu toți cei din mediul online.

Cristina Ciobănașu a început să plângă în hohote pe Instagram. Care este adevăratul motiv: „Va rămâne în sufletul meu și...”

Cristina Ciobănașu a avut un moment în care a fosr copleșită total și a izbucnit în lacrimi. În acel moment actrița se afla la volanul mașinii sale. Situația a afectat-o atât de tare încât nu a mai putut fi atentă deloc la drum. Astfel fost nevoită să oprească mașina și să se liniștească. Motivul pentru care s-a emoționat atât de tare iubita lui Vlad Gherman este adorabil de trist.

Cristina Ciobănașu: ”Vă mulțumesc și vă iubesc!”

Actrița s-a făcut remarcată la începutul carierei sale datorită talentului și vocii sale inconfundabile. A dat mereu dovadă că este o persoană sigură care știe ce vrea de la viață. Mai mult decat atat ea a arătat tuturor ca este o persoană puternică indiferent de greutățile prin care a fost nevoită să treacă. Dar pe lângă toate acestea rămâne o femeie fericită și recunoscătoare pentru toate.

Ei bine toată lumea știe că îndrăgita artistă a făcut parte din Lala Band. Ceea ce nu multi știu este că vedeta se emoționează extrem de tare ori de câte ori aude de trupa care a făcut-o celebră. Își amintește mereu cu drag de momentele frumoase pe care le-a trăit alături de colegii ei și de care nu de puține ori îi este extrem de dor.

Zilele acestea a postat o serie de filmulețe pe Instagram din acea perioadă.

„Am tras pe dreapta, pentru că am ascultat câteva dintre piesele preferate din perioada Lala Band și am retrăit așa un pic emoțiile din perioada aia”, a spus Cristina Ciobănașu la InstaStory, având lacrimi în ochi.

Cristina Ciobănașu a început să plângă în hohote pe Instagram. Care este adevăratul motiv: „Va rămâne în sufletul meu și...”

Fanii acesteia s-au emoționat la rândul lor pentru că acea perioadă frumoasă va rămâne doar în amintiri. Dar, după cum spune vorba veche, amintirile rămân. Mai mult decât atât Cristina Ciobănașu a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere și apreciere. Mulți dintre ei sunt alături de ea încă de la începuturile primelor concerte cu Lala Band.

„Voiam să vă mulțumesc vouă, cei care ați făcut parte din generația Lala că ne-ați adus atâta bucurie, că ne-ați urmărit, că ați venit la concerte, că ați trăit alături de noi fiecare moment și vreau să știți că pentru mine perioada Lala Band a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea”, a adăugat ea.

„Chiar dacă amintirile sunt din ce în ce mai șterse, va rămâne în sufletul meu, va avea un loc special întotdeauna. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a mai declarat iubita lui Vlad Gherman.