Cristina Ich scoasă din sărite de o urmăritoare! Un mesaj i-a stricat vacanța pe insulă!

Este în topul influencerilor din România și se bucură din plin de simpatia fanilor. Cu toate acestea, se pare că asta nu o pune la adăpost de internauții care îi adresează replici mai dure câteodată.

Christina Ich, votată cel mai bun influencer din 2020! Cum a reacționat vedeta: "Să îmi reprezint ţara la nivel internaţional..."

Cristina Ich se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Nu doar pentru că a devenit extrem de iubită în mediul online având sute de mii de urmăritori ci și datorită faptului că duce o viață de prințesă.

Sosia de România a Angelinei Jolie trăiește o poveste de dragoste pasională cu Alex Pițurcă alături de care are un băiețel. Pe plan material, zâna influencerițelor nu duce lipsă de nimic. Cristina deține un apartament într-o zonă bună a Capitalei iar recent a mai făcut încă o investiție în acest sens.

Astfel, iubita lui Alex Pițurcă are toate ingredientele pentru a duce o viață lipsită de griji. Ca dovadă, în plină pandemie de COVID, focoasa șatenă se răsfață alături de iubitul ei pe o insulă exotică. Ce reprezintă un adevărat vis pentru alții, pentru Cristina totul pare că o ieșire absolut normală.

Cu toate că ar putea să se relaxeze pe deplin și să se bucure de cadrul minunat alături de jumătatea ei, frumoasa divă își face timp să plece urechea și la răutățile celor din mediul online.

Asta s-a întâmplat și de curând când o urmăritoare i-a adresat un mesaj jignitor. Culmea este că replica a fost trimisă direct pe contul iubitului ei. Femeia care a scris mesajul făcea referire la igiena personală a vedetei Instagramului.

„I-a ieșit mâțul la subraț”, a fost mesajul primit de Alex Pițurcă avându-o ca țintă directă pe iubita lui.

Enervată la culme de situație, Cristina Ich a pornit un adevărat tăvălug de replici la fel de acide.

 „Măi femeie, eu am epilare definitivă, cum crezi că aș sta cu iubitul meu așa? Eu sunt proastă să nu văd dacă am păr?” a spus Cristina.

Vedeta Instagramului le-a împărtășit apoi fanilor că mesajul respectiv i-a stricat starea de spirit pozitivă pe care o avea.

Imagini incediare alături de prietena ei

Supărarea nu a durat mult pentru Cristina, cel mai probabil datorită faptului că iubitul ei si prietenii alături de care petrecea pe insula respectivă au ajutat-o să depășească momentul. La scurt timp ea a postat pe Instastory imagini extrem de sexi alături de prietena ei. Cele două dansau lasciv și se atingeau spre entuziasmul tuturor.

Cristina și-a etalat silueta de vis pe care a reușit să o redobândească imediat după naștere. Ea și Alex Pițurcă formează un cuplu de peste doi ani. Cei doi nu au divulgat la nimeni că vor deveni părinți în momentul când au aflat acest lucru.

Iubita afaceristului a preferat să aștepte până în luna a 6-a de sarcină pentru a le împărtăși fanilor ei marea bucurie.