Cristina Ich și Alex Pițurcă, sărut pătimaș din Maldive! Declarație de dragoste ca în povești pentru iubita sa / FOTO

Cristina Ich și Alex Pițurcă se iubesc fără bariere. Aflați în vacanță în Maldive, cei doi s-au sărutat în văzul tuturor pe rețelele de socializare.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, sărut pătimaș din Maldive! Declarație de dragoste ca în povești pentru iubita sa / FOTO

Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o frumoasă și reală poveste de dragoste. Cei doi sunt de nedespărțit, ma ales că în viața lor a apărut și un copil, un băiețel minunat pe nume Noah. Plecați în vacanță în Maldive cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Alex Pițurcă i-a făcut acesteia cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Cristina Ich se numără printre puținele ”voci” care sunt cele mai apreciate în mediul online. Are sute de mii de fani pe Instagram care o urmăresc zi de zi cu interes. Nu doar că oferă printre cele mai bune sfaturi în ceea ce privește frumusețea, dar le și oferă tinerelor care o urmăresc sfaturi destul de prețioase în ceea ce privește viața de cuplu și ce standarde să aibă în tot acest parcurs al existenței.

Nu trece o zi fără ca frumoasa vloggeriță să nu posteze pe Instagram, dat fiind faptul că aceasta este meseria ei, de fapt. De data aceasta, însă, vedeta ne-a surprins cu niște imagini romantice alături de iubitul ei, Alex Pițurcă. Cei doi se sărută cu foc și se alintă unul pe altul cu gesturi care mai de care mai tandre.

În aceste momente, Cristina ich se află alături de iubitul ei și de câțiva prieteni undeva departe de România, într-un loc cu mult soare, relaxare și liniște. Mai exact, vloggerița a plecat în Maldive pentru câteva zile de relaxare totală alături de oamenii dragi ei.

De acolo oferă fanilor ei imagini cu peisaje din vacanță, fie cu plaja sau cu răsăritul, dar și fotografii cu ea și cu prietenii săi.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, sărut pătimaș din Maldive! Declarație de dragoste ca în povești pentru iubita sa / FOTOCristina Ich și Alex Pițurcă, sărut pătimaș din Maldive! Declarație de dragoste ca în povești pentru iubita sa / FOTO

Cristina Ich și Alex Pițurcă, gesturi tandre în văzul tuturor

Aflați pe plajă, sub razele fierbinți ale soarelui, cei doi îndrăgostiți se sărută cu foc pe nisipul fierbinte. Romantismul dintre cei doi nu se oprește aici, căci ei se apreciază la superlativ unul pe celălalt, spunându-și că sunt cei mai frumoși.

„Știi că ești frumos, nu-i așa?”, i-a spus Cristina lui Alex Pițurcă, complimentul fiindu-i întors alături de un sărut pe creștetul capului din partea bărbatului.