Cristina Mihaela, prezentatoarea de la „Puterea Dragostei”, dorință de sute de euro: „O aștept de la Moș Crăciun”

Cristina Mihaela s-a îndrăgostit iremediabil de Istanbul, orașul în care filmează cel mai mare proiect din cariera sa

Cristina Mihaela, prezentatoarea de la „Puterea Dragostei”, dorință de sute de euro: „O aștept de la Moș Crăciun”

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea sezonului 3 Puterea Dragostei, se bucură de toate experiențele pe care i le oferă orașul turcesc în care petrece cel mai mult timp. Din cauza pandemiei, aceasta nu se poate întoarce prea des în România, așa că explorează la maximum fiecare clipă petrecută în Istanbul.

Deși filmează foarte multe ore pe zi și abia mai are timp să se odihnească, fosta concurentă de la Bravo, Ai Stil! preferă să își petreacă timpul liber plimbându-se în orașul iubirii. Frumoasa șatenă a declarat, în nenumărate rânduri, cât de mult iubește Istanbulul, unde, de câteva luni, se află a doua ei casă.

Ce dorință de lux are Cristina Mihaela?

Cu ocazia faptului că astăzi au liber de la filmări, moderatoarea emisiunii de pe Kanal D, a ieșit la plimbare. Cristina a vizitat, în urmă cu câteva ore, Palatul Topkapi și a făcut și o mică oprire în magazinul muzeului pentru a face câteva cumpărături. Aceasta își dorește să achiziționeze câteva cărți turcești.

Impresionată de aspectul uneia dintre ele, Cristina Mihaela le-a arătat fanilor ei de pe Instagram că vrea să își achiziționeze o carte cu coperți impozante, mari și foarte colorate. Se pare că prețul acesteia a făcut-o totuși să nu o achiziționeze. Obiectul de lux costa peste 500 de euro.

Cristina Mihaela, prezentatoarea de la „Puterea Dragostei”, dorință de sute de euro: „O aștept de la Moș Crăciun”

„Hai că m-am răzgândit, dacă e, totuși… Adică, înțeleg, două-trei sute de lei, dar cinci sute de euro… O aștept de la Moș Crăciun”, a mărturisit Cristina Mihaela într-un Instastory.

Cum va petrece vedeta sărbătorile de iarnă?

Dacă tot l-a menționat pe Moș Crăciun, fanii au întrebat-o pe Cristina dacă va veni în țară, să petreacă sărbătorile alături de cei dragi, mai ales că acum s-a împăcat și cu fostul logodnic.

Prezentatoarea TV a mărturisit că pandemia nu o lasă să se deplaseze în țara natală, prin umare, va petrece Crăciunul cu familia ei din Turcia, mai exact cu echipa emisiunii pe care o moderează.