Cristina Pucean gafă cu noile silicoane la vedere! Pansamentul i-a ieșit din sutien! FOTO

Cristina Pucean s-a tunat din nou însă a uitat să ascundă un detaliu important.

Cristina Pucean, cu noile silicoane la vedere! Pansamentul i-a ieșit din sutien FOTO

Face ce face și ne șochează din nou! Cristina Pucean și-a operat din nou silicoanele și s-a pus pe treabă. Însă, upsi! Pansamentele i-au ieșit pe afară fix în timpul unor filmări. Imaginea surprinsă a șocat pe toată lumea.

Cristina Pucean este fără nicio urmă de îndoială una dintre cele mai fierbinți apariții din lumea mondenă. Dansatoarea maneliștilor pune toți bărbații pe jar cu formele ei apetisante și se pare că își dorește să fie din ce în ce mai tunată. De curând frumoasa blondină și-a mărit din nou sânii însă de data aceasta a făcut o gafă.

Are un corp ca tras prin inel și niște mișcări care duc seducția la un cu totul alt nivel. Nu puține au fost dățile în care aceasta a trecut pragul medicului estetician pentru a-și modifica diferite părți ale corpului, lucru pe care nu l-a ținut ascuns niciodată. De data aceasta Cristina Pucean și-a modificat din nou sânii însă a scăpat din vedere un detaliu pe care l-a observat tot mediul online. Iată despre ce este vorba.

Cristina Pucean, cu noile silicoane la vedere! Pansamentul i-a ieșit din sutien FOTO

Cristina Pucean a uitat un ”detaliu” important

Deși Cristina Pucean și-a mărit sânii de curând acest lucru nu a împiedicat-o să poarte cele mai sexy ținute pentru a-și etala noile forme. Deși ar fi trebuit să mai aștepte puțin ea s-a grăbit să se afișeze.

Este foarte mulțumită de cum arată în prezent și nu regretă nicio secundă că a apelat la medicul estetician. Se vede pe sine ca persoană foarte frumoasă acum și declară că îi place din plin să se admire când se privește în oglindă.

”N-am avut nicio problemă de sănătate, dar îmi doresc de prin luna mai să le schimb. Nu mă mai simțeam bine în pielea mea. Dar acum mă simt frumoasă, mă uit în oglindă și îmi place ceea ce văd, chiar dacă nu sunt vindecată încă”, a spus ea la Antena Stars.