Cristina Pucean, schimbare radicală de look! Dansatoarea s-a vopsit roșcată / FOTO

Cristina Pucean și-a surprins fanii de-a binelea după ce și-a făcut noua schimbare de look.

Cristina Pucean, schimbare radicală de look! Dansatoarea s-a vopsit roșcată / FOTO

Se pare că frumoasa Cristina Pucean este adepta schimbărilor radicale de look! Artista își respectă statutul de vedetă, așa că nu ezită să aducă în viața ei ceva nou. Blondina a avut destul de mult curaj, căci părul ei este acum roșu ca focul!

Fanii au rămas uimiți, dar, în același timp, cei mai mulți dintre ei au recunoscut faptul că noua schimbare o prpinde foarte bine.

Cristina Pucean are un corp de zeiță, asta o știm cu toții! Medicul estetician a făcut o treabă de milioane cu înfățișarea ei, așa că de ceva vreme dansatoarea maneliștilor se poate mândri cu un trup de zeiță, perfect proporționat și lucrat în sala de fitness.

Dă peste cap toți bărbații cu mișcările ei provocatoare atunci când se află pe ringul de dans. Nu ne surprinde doar atunci când își dezlănțuie talentul la dans, ci și de data aceasta, pentru că artista a intrat la coafor blondă și a ieșit cu o cu totul altă înfățișare!

Se pare că vedeta a simțit nevoia să facă o schimbare în ceea ce îi privește look-ul. Zis și făcut! Nu a stat prea mult pe gânduri și nici nu s-a consultat cu fanii ei din mediul online, așa cum mai are obiceiul să o facă atunci când se află într-o dilemă sau când este nehotărâtă.

Însă nu vă temeți, pentru că nu a renunțat de tot la blond! Pentru moment, frumoasa Cristina Pucean și-a vopsit doar două șuvițe. Oare va urma și următorul nivel al tranformării?

Care a fost reacția fanilor după ce diva s-a vopsit roșcată?

Este adevărat faptul că apetisanta Cristina Pucean și-a surprins toți fanii cu noua schimbare. Aceștia sunt obișnuiți cu aparițiile sale extravagante pe care obișnuiește să le aibă în ceea ce privește părul, machiajul sau ținutele, însă nu cu schimbări definitive, mai ”serioase”.

Cristina Pucean, schimbare radicală de look! Dansatoarea s-a vopsit roșcată / FOTO

După ce blondina a postat fotografia cu look-ul proaspăt, fanii au pornit o avalanșă de aprecieri și comentarii care mai de care mai frumoase pentru Cristina Pucean.

”Chip frumos😘❤️ Nu am vazut asa frumusete/ Wooww!!! Nu ma asteptam deloc asta/ Regina mea, te ador cel mai mult ❤️/ Frumusețea mea”, sunt doar câteva dintre mesajele primite. Printre internauți, chiar și Raluca Bădulescu a ținut să-și exprime părerea vis-a-vis de noul look al Cristinei Pucean.

”REGINA REGEASCA @cristinapuceann 🔥👑❤️”, a scris Raluca. ”Te ❤️”, a răspuns imediat focoasa dansatoare.