CTP da de pamant cu Diana Sosoaca: „A venit sa apara la TV si sa se imbranceasca cu oamenii de ordine”

Cristian Tudor Popescu aduce acuzati umilitoare la adresa fostei senatoare AUR, Diana Sosoaca.

CTP da de pamant cu Diana Sosoaca: „A venit sa apara la TV si sa se imbranceasca cu oamenii de ordine"

Sosoaca, umilita de gazetarul Cristian Tudor Popescu. CTP i-a si gasit doua porecle fostei senatoare AUR. Gazetarul spune ca amenintarile senatoarei Diana Sosoaca in timpul confruntarilor acesteia atat cu agentii de paza de la Institutul “Marius Nasta” cat si cu jandarmii din fata Ministerului Sanatatii sunt de “tip mafiot”, de “sefa de gasca”.

CTP mentioneaza ca Diana Sosoaca nu isi doreste altceva decat sa apara la televizor.

El mai preciza ca de multe ori o numea ”cascada urlatoare”, pentru ca mereu cand se afisa undeva nu facea nimic altceva decat sa urle.

„Doamnei ii spuneam pana acum senatoarea «Cascada Urlatoarea». O sa-i schimb apelativul cam o data pe saptamana, pentru ca e bine sa facem lucrul asta. E foarte activa doamna. O sa-i spun doamna «Baliverna» saptamana asta.

Doamna «Baliverna» ma intereseaza in primul rand din punct de vedere anatomic. Aici vedeti deschiderea pe care o realizeaza maxilarele doamnei, mandibula – cat se poate duce de jos.

Exista niste instantanee in care e mult mai mult decat atat, se apropie de ceea ce realizeaza un boa constrictor. Ma intreb daca dansa poseda cumva ceea ce se numeste osul patrat. Serpii au osul patrat, care e pozitionat orizontal, si in clipa in care sarpele deschide gura – si o deschide formidabil – ca si doamna «Baliverna», se duce in pozitie verticala, inserat in maxilare.

Dorea sa-l inghita pe omul ala la care zbiera. Acolo era un om de ordine si aceasta doamna l-a amenintat in cel mai pur stil mafiot – «Daca nu te dai la o parte din fata mea, nici nu stii ce-ai sa patesti».

Mi-a mai venit ceva…doamna «Ciocioaca», pentru ca are foarte multe cioace in dotare.

Il ameninta pe acel om, care are niste instructiuni. El este pus acolo sa faca o treaba. Este un absolut nevinovat care isi face fisa postului. Aceasta «amica a poporului» se napusteste asupra lui, il ameninta in stil mafiot. Ce sa obtii din asta? Stimati simpatizanti ai doamnei «Ciocioaca», ce sa obtii amenintand si impingandu-te cu agentii de paza? Sunt niste oameni care nu au nicio responsabilitate in legatura cu ce vrea sa discute doamna cu ministrul. Au niste instructiuni – sa nu lase pe nimeni sa treaca. Doamna nu are dreptul sa treaca pe acolo cu acea legitimatie pe care o agita.