CTP l-a distrus pe Alexandru Cumpănașu. Ce spune despre Cazul Caracal

Celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu l-a luat în colimator pe Alexandru Cumpănașu, auto-intitulatul ”profu online”. Jurnalistul îl acuză pe Cumpănașu că incită la abandon școlar și spune că acest lucru reprezintă o infracțiune.

CTP l-a distrus pe Alexandru Cumpănașu. Ce spune despre Cazul Caracal

CTP dă de pământ cu ”Profu.online” Alexandru Cumpănașu

Cristian Tudor Popescu rămas șocat să vadă că ”Profu online” este urmărit de peste 500 de mii de copii pe Tik Tok, iar acesta aduce aproape zilnic acuzații grave conducerii școlilor și profesorilor din România și instigă la ură față de sistemul de educație.

”Mai întâi, omul acesta nu este nebun. Știe destul de clar ce face, este un prădător media. A supt cât a putut din omorârea celor două fete de la Caracal și când s-a terminat acolo zăcământul, pentru ca așa se întâmplă în media, cazul s-a fumat cum se spune, a trecut să își înfigă trompa în alți adolescenți.

”Acești elevi sunt o pradă pentru individul în cauză”

Ce face este să exploateze cu cinism slăbiciunile reale ale sistemului de învățământ din România. Există destui profesori care nu au nicio legătură umană cu elevii, care sunt plictisiți, care își disprețuiesc elevii și îi lasă pe aceștia într-o stare de dezorientare, de lipsă de repere.

Îngrijorător este numărul (n.r. – de urmăritori). Acești elevi sunt o pradă pentru individul în cauză. Incită la abandon școlar. Asta este o infracțiune”, a declarat CTP pentru Digi24.

CTP l-a distrus pe Alexandru Cumpănașu. Ce spune despre Cazul Caracal

De două luni, aproximativ 500.000 de copii și adolescenți îl urmăresc pe Alexandru Cumpănașu pe TikTok, unde acesta se autointitulează ”Profu online”. Cumpănașu, care a fost acuzat în trecut că nu are nici liceul terminat, dar care și-a expus mai apoi diplomele pe internet, îndeamnă elevii la nesupunere. Mai mult, promite că va acționa în justiție profesorii care fac abuzuri.

Și ministrul Educației a sesizat activitatea lui Cumpănașu de pe Tik-Tok. ”Este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice peste care s-au suprapus problemele sanitare, peste care se suprapun problemele economice”, a spus ministrul.