Cu cât o plătește Andreea Marin pe femeia care îi face curat în casă și îi gătește

Andreea Marin petrece mult timp în bucătărie, îi place să gătească şi să mănânce sănătos.

Cu cât o plătește Andreea Marin pe femeia care îi face curat în casă și îi gătește

De fiecare dată când nu mai are mâncare gătită în frigider sau atunci când are nevoie de alte servicii, Zâna apelează la o tânără pe care o recompensează de fiecare dată.

O tânără în jur de 35 de ani este fata ”bună la toate”. Atunci când nu mai are mâncare gătită în frigider, Andreea pune mâna pe telefon şi, pentru 50 de RON, menajera sa îi face o ciorbă bună, precum şi ceva curăţenie prin casă sau prin grădină. Mai mult, vedeta a fost foarte darnică şi i-a pus la dispoziţie, fără a-i percepe chirie, apartamentul său din Aviaţiei, în care tânăra a locuit cu fetiţa şi cu mama sa.

Andreea Marin a anunţat că îşi mai doreşte un copil. „Zâna” are o relaţie cu Adrian Brâncoveanu (32 de ani), consul în Libia, la Tripoli. „Vreau să mai am un copil. Dar nu-i timpul pierdut”, a declarat Andreea Marin, citată de evz.ro. „Sunt împlinită sufleteşte şi datorită omului de lângă mine, fireşte că mă echilibrează, mă face să mă simt femeie cu adevărat. La un bărbat caut bun simţ, protecţie, umor, sentimentul acela să mă simt femeie lângă bărbatul meu, altfel dacă nu există echilibru apar frustrări”, a mai afirmat „Zâna”.