Maria Burlacu a intrat în atenția publicului odată cu participarea la emisiunea Chefi la Cuțite. La momentul respectiv ea a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și chiar a primit un cuțit de aur din partea acestuia.

Cu ce se ocupă acum Maria Burlacu, finalista sezonului șase de la Chefi la cuțite

Ce face acum Maria Burlacu

Chiar dacă era cea mai bună din echipă, Maria și-a ajutat întotdeauna coechipierii mai ales în probele individuale. Printre cei care au primit cu recunoștință sfaturile ei s-a numărat și Ana Crudu. Sora Danielei Crudu, a avut parte de mari bătăi de cap întrucât în multe aspecte era amatoare, însă datorită sfaturilor pe care i le-a oferit Maria a reușit să se țină cu dinții în competiție.

Prin victoria ei, Maria a mai doborât un record. Aceasta a devenit astfel singura femeie care a reușit să ajungă în finala sezonului 6 de la Chefi la Cuțite, lucru care a bucurat-o nespus de tare deoarece a afirmat că ambiția ei era să devină un exemplu pentru femeile pasionate de gătit. Cu talentul de care a dat dovadă, aceasta a reușit cu succes să-și îndeplinească misiunea.

În urma participării la acest concurs, Maria s-a ocupat în continuare de pasiunea ei și de lucrul pe care știa să-l facă cel mai bine și anume, gătitul. În momentul în care a participat la audițiile pentru emisiune, femeia a mărturisit că nu s-a apucat de gătit din plăcere, ci pentru că a fost nevoită. Însă ușor, ușor a ajuns să se îndrăgostească de noul drum pe care și-l alesese.

„Nu am iubit bucătăria de la început. Studentă fiind, m-am angajat cu un singur scop, acela de a-mi plăti chiria și tot ce aveam nevoie atunci. La 19 ani vindeam prăjituri, trebuia să mă întrețin”, a povestit ea.

Cu ce se ocupă acum Maria Burlacu, finalista sezonului șase de la Chefi la cuțite

Sezonul 6 a fost câștigat de Munti

Sezonul 6 al emisiunii a fost câștigat de Munti, concurent din echipa lui Sorin Bontea. Chiar dacă nu a ieșit învingătoare, Maria a declarat la momentul respectiv că nu a pierdut nimic. Însă a recunoscut că se simte dezamăgită de rezultat.

„Nu am câștigat competiția, dar nu am pierdut nimic. Sunt dezamăgită. Nu de mine, de rezultat. Munca mea a fost ce trebuie, am muncit cu nişte neprofesionişti, le mulţumesc, sunt fericită cu alegerea făcută, prefer să pierd în modul acesta decât să câştig nemeritat”, a spus Maria Burlacu.

Între timp, un nou sezon al emisiunii Chefi la cuțite este aproape să ajungă la final. Iar pe 15 decembrie, fanii emisiunii vor afla cine este cel care va obține titlul, dar și marele premiu.  În edița de pe 7 decembrie, echipa lui Sorin Bontea a reușit să câștige provocarea, așa că a scăpat de proba individuală, în timp ce un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu a plecat acasă.