Alex Bodi este bărbatul care a reușit să declanșeze un război între două femei frumoase și atât de asemănătoare din punct de vedere fizic. Daria radianova și Bianca Drăgușanu au devenit rivale destul de agere, ca niciuna nu lasă garda jos în fața celeilalte. Afaceristul este acum în închisoare, ar fosta sa iubită nu va fi alături de el se sărbători. Toate detaliile le aflăm chiar de la focoasa rusoaică.

Cine să mai înțeleagă iubirea! Când săgeata lui Cupidon te lovește, nu mai există cale de scăpare. Daria Radianova știe foarte bine acest lucru. În numele dragostei, ea a ținut piept fostei soții a lui Alex Bodi, iar sacrificiile pe care le-a făcut de când și-au oficializat relația nu se opresc aici. Daria Radianova este nevoită să facă drumuri între România și Londra, îtr-un loc se află marea sa iubire, iar din altul trebuie să-și administreze afacerile.

Cu toate că Daria face tot ce îi stă în putință pentru a le fi bine ei și lui Alex Bodi, afaceristul este măcinat de alte gânduri aflat fiind după gratii. Mai exact, Aex Bodi se întreabă de ce oare Bianca Drăgușanu nu îi este alături în clipele grele, avnd în vedere că este fosta sa soție. Conversația telefonică inițiată de Alex Bodi scoate la iveală faptul că socotelile au rămas neîncheiate cu Bianca Drăgușanu, chiar dacă acum se află într-o relație cu Daria.

Cu toate acestea, rusoaica se declară , în continuare, îndrăgostită până peste cap de afacerist și nu bagă în seamă aceste lucruri.

După ce Daria a lansat o sesiune de întrebări pe contul personal de Instagram, fanii au asaltat-o cu fel și fel de întrebări. Una dintre ele a fost despre ce va face ea de sărbători și cu cine va petrece eaceste momente magice.

Daria i-a răspuns fără să stea pe gânduri, astfel că am aflatt că rusoaica nu va fi de Crăciun în Româna din cauza faptului că are foarte multe proiecte de administrat în plan profesional, plecată fiind chiar și din Londra. dacă de Crăciun nu va putea fi alăuri de alesul inimii sale aflat în spatele gratiilor, Daria speră ca măcat de
Revelion să fie alături de oamenii dragi.

Cu cine își va petrece Daria sărbătorile? Alex Bodi nu se regăsește pe lista ei?! / FOTO

”Nu. Nici măcar la Londra. Trebuie să călătoresc în interers de muncă în câteva zile. Sper că voi putea să petrec anul nou cu cei dragi. Dar Crăciunul cu siguranță nu”, le-a transmis Daria celor din mediul online.