Cu cine s-a iubit Andra? Marea suferință a vedetei

Andra a avut o poveste de dragoste cu un cântăreț celebru. Cât a suferit vedeta după desparțire?

În anul 2005, Andra Măruță a pus punct unei relații de doi ani de zile cu Dragoș Caploiu, membru al trupei Groove, conform Playtech.ro.

Cei doi îndrăgostiți au pus capăt relației chiar înainte de începerea festivalului „Cerbul de Aur”. Un apropiat al Andreei a declarat pentru stl.ro că artista a fost foarte afectată la acea perioadă și că l-a iubit foarte mult. Tot aceași sursă a spus că soția lui Măruță a încercat mult timp să se împace cu el.

Conform acceleiași surse, separarea a fost grea, cei doi făcând chiar și un pact după despărțire. Andra și Dragoș Caploiu și-au promis că nu se vor mai suna niciodată.

A fost Andra înșelată?

După mai multe speculații în presă la acea vreme, Dragoș a vrut să lămurească acest aspect. Artistul a declarat că nu este vorba despre un adulter și că nu a intervenit o a treia persoană.

„Terorizată cu telefoanele”

La acel moment, Andra și Dragoș s-au șicanat prin presă. Artista a afirmat că fostul iubit o „teroriza cu telefoanele”. Cântarețul i-a răspuns imediat la acuzații și a infirmat tot ce a spus vedeta.

Ce face Dragoș Caploiu în prezent?

Acum, Dragoș nu mai face parte din lumea muzicii. Este absolventul unei facultăți de business din capitală și lucrează la o companie multinațională.

Andra este cea mai fericită acum

La scurt timp după despărțire, Andra l-a cunoscut pe Cătălin Măruță și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri.

Au împreună doi copii și un mariaj de 11 de ani. După 15 ani de relație, cei doi se iubesc la fel de mult. Nu le lipsește nici simțul umorului și fiecare apariție a lor este radiantă.

Apar peste tot împreună, iar Cătălin este alături de soția sa la toate concertele. Ba mai mult, el se ocupă și de pagina de instagram a vedetei și o ajută sa fie activă pe instastory.