Cu cine s-a iubit Lora în tinerețe. S-a aflat abia acum: „Este un băiat foarte mișto”

Lora a spus cine din lumea mondenă a fost iubitul ei în tinerețe.

Cu cine s-a iubit Lora în tinerețe. S-a aflat abia acum: „Este un băiat foarte mișto”

Lora este una dintre cele mai atrăgătoare femei din lumea mondenă. De-a lungul anilor, vedeta a fost curtată de mai mulți bărbați celebri. Chiar și acum se mai întâmplă acest lucru, deși ea este împreună cu Ionuț Ghenu. Mulți ar da orice să fie cu ea, dar ea are ochi doar pentru iubitul ei. Cei doi se iubesc la nebunie, iar acest lucru se poate observa cu ușurință.

Zilele acestea, ea a fost invitată într-o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre mai multe lucruri. La un moment dat, cântăreața le-a spus telespectatorilor cu cine s-a iubit ea când era tânără. A vorbit pentru prima dată despre acest subiect, iar mulți au rămas pur și simplu cu gura căscată.

Lora a avut un iubit secret

Lora este extrem de sinceră cu persoanele care o urmăresc și răspunde tuturor întrebărilor, oricât de incomode ar fi acestea. Se pare că acum mai mulți ani, ea și un artist de la noi s-au iubit în secret și au stat împreună câteva luni bune. Au reușit să fie discreți, astfel încât nimeni nu a aflat de relația lor până acum.

Cu cine s-a iubit Lora în tinerețe. S-a aflat abia acum: „Este un băiat foarte mișto”

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că este vorba despre celebrul regizor Iulian Moga, fratele artistului Marius Moga. Totul se întâmpla acum mai bine de zece ani, când el a încercat să facă tot posibilul să îi intre în grații frumoasei cântărețe și chiar a reușit. Au fost împreună 4-5 luni, dar nimeni nu a aflat. Deși a trecut multă vreme de atunci, ea are încă o părere foarte bună despre el. În plus, ea a mai vorbit și despre cum extensiile pe care le-a folosit i-au distrus părul.

 „Este un băiat foarte mișto”, a spus Lora.

”Mi-am distrus părut cu extensii. Am încercat tot felul. Toate promit că nu se întâmplă nimic. Dar eu mi-am distrus părul cu extensii puse de la rădăcină. Acum am capsule speciale, luate din Bali, cu care îl tratez”, a spus Lora.