Cu cine s-a iubit Tudor Chirilă. A fost cuplat cu Andreea Raicu dar alta l-a făcut bărbat de casă / FOTO

Femeile au fost un mister pentru Tudor Chirilă, care se pare că în cele din urmă a reușit să-l deslușească.

Cu cine s-a iubit Tudor Chirilă. A fost cuplat cu Andreea Raicu dar alta l-a făcut bărbat de casă / FOTO

Tudor Chirilă, fostul solist al trupei Vama Veche, are o carieră de succes în România. Pe lângă faptul că este un muzician cunoscut, acesta este și compozitor, actor și producător. Ca jurat la Vocea României, cântărețul era foarte pretențios în ceea ce privește calitățile vocale ale concurenților și era cunoscut drept cel mai dur dintre colegii săi.

Pe plan personal, artistul a fost foarte discret. Fără prea multe delcarații, acesta a păstrat detaliile vieții din spatele scenei numai pentru el. Cu toate acestea unele amănunte au reușit să iasă mereu la suprafață.

Cu cine s-a iubit Tudor Chirilă. A fost cuplat cu Andreea Raicu dar alta l-a făcut bărbat de casă / FOTO

Cu ce femei celebre s-a iubit artistul?

Prima femeie celebră pe care Tudor Chirilă a prezentat-o publicului a fost Dorina Chiriac. Actrița a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de cântăreț timp de șapte ani. Deși se părea că relația lor era una solidă, cei doi au luat-o pe drumuri separate, fără să ofere explicații.

Cu cine s-a iubit Tudor Chirilă și cine l-a transformat într-un bărbat de casă / FOTO

Relația de doar doi ani cu Andreea Raicu a fost un subiect foarte controversat și mediatizat la acea vreme. În anul 2006, după despărțirea de Dorina, aceștia s-au afișat prima dată împreună și nu au ținut secret faptul că formează un cuplu. Frumoasa prezentatoare și solistul de la Vama Veche ar fi trebuit să facă pasul cel mare, însă, în anul 2008 povestea de dragoste a luat sfârșit.

Cu cine s-a iubit Tudor Chirilă și cine l-a transformat într-un bărbat de casă / FOTO

Vestea cea mare a fost dată chiar de către juratul de la Pro TV, într-o postare scrisă pe blogul său. Doi ani mai târziu, cei doi au încercat să reaprindă flacăra iubirii, dar se pare că nici de acea dată nu a funcționat.

„Este public. Andreea și cu mine am ales să ne despărțim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”, a scris artistul.

La scurt timp după despărțirea de fosta moderatoare de la Prima TV, Tudor Chirilă și-a găsit alinarea în brațele Dianei. Superba șatenă l-ar fi consolat pe artist după dispariția Andreei Raicu din viața sa, însă cei doi s-au despărțit la scurt timp.

Tudor Chirilă s-a așezat la casa lui

Nu multă lume știe despre el faptul că, de 8 ani de zile, artistul a renunțat la burlăcie și a decis să se dedice unei singure femei. Aceasta i-a adus pe lume doi copii de care Tudor este foarte mândru. Iulia Mîzgan, iubita juratului, nu este o persoană publică, însă a reușit să îl facă pe cântăreț un adevărat bărbat de casă.

Actorul o consideră pe femeia din viața lui ca fiind o mamă iubitoare, veselă, frumoasă și fericită. Aceștia nu se afișează prea des împreună, Iulia preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.