Culiță Sterp vrea să își facă o schimbare de look. Cântărețul vrea să se opereze: „Deja am puține emoții”

Culiță Sterp simte nevoie de o schimbare.

Culiță Sterp vrea să își facă o schimbare de look. Cântărețul vrea să se opereze: "Deja am puține emoții"

Culiță Sterp nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. De când a lansat prima piesă, el are un succes imens și scoate hit după hit. Nu doar pe plan profesional are succes, cu și pe plan personal. El a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Carmen de la Sălciua. Cei doi artiști au crezut că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar nu a fost așa. Au ajuns în fața altarului, dar apoi au divorțat.

Culiță Sterp simte nevoia de o schimbare

Acum Culiță Sterp iubește din nou. Și-a găsit alinarea în viața unei alte femei și are planuri mari de viitor cu ea. Se gândește deja la întemeierea unei familii și vrea mulți copii. Chiar și mama ei este foarte mulțumită de viitoarea sa noră. Fiecare imagini pe care ei o postează pe rețelele sociale face furori și adună mii de aprecieri.

Recent, Culiță Sterp și-a luat fanii prin surprindere și le-a făcut o dezvăluire de zile mari. Chiar dacă au impresia că știu totul despre el, artistul le demonstrează că nu este deloc așa. Ei bine, cântărețul are de gând să își facă o schimbare de look și va apela la operație pentru asta.

Culiță Sterp vrea să își facă o schimbare de look. Cântărețul vrea să se opereze: "Deja am puține emoții"

Se pare că vrea să își facă un implant de păr, pentru că momentan folosește anumite „artificii” pentru a acoperi zonele în care nu are destul păr. Ziua artistului va veni curând și probabil își va face singur acest cadou pe care și-l dorește de multă vreme. Nu este singurul artist care a apelat la astfel de interventii.

„Deci, datorită faptului că părul prost părăsește capul deștept (râde), ca să nu spunem invers… ce credeți, m-am gândit să-mi fac implant de păr a doua oară. Mi-am mai făcut implant de păr în Turcia acum 3 ani. Mi-am făcut doar pe aici pe lateral. Pot să spun că mi-a prins cât de cât bine, dar fiind o chestie ereditară, eu semăn cu tata, a început să cadă părul din creștetul capului foarte mult, am un gol foarte mare aici în vârful capului. Poate că știți, ați mai văzut din poze. Acum sunt dat și cu o pudră care să-mi acopere golurile și m-am tot sfătuit cu prieteni și oameni care și-au mai făcut și am găsit cel mai bun doctor din Cluj Napoca.  Deja am puține emoții. Mai am o săptămână și ceva și o să merg să-mi fac implantul, așa că urmați-mi succes”, a mărturisit Culiță Sterp.