Cum a ajuns Alex Bodi milionar? A lucrat în construcții și a fost bodyguard în discotecă!

Este în mod cert în prezent unul dintre cei mai controversați bărbați din România mai ales prin prisma ultimei sale relații, însă puțini știu cum a reușit Alex Bodi să ajungă la performanțele financiare de astăzi. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca acesta să pornească de la munca de jos.

Cum a ajuns Alex Bodi milionar? A lucrat în construcții și a fost bodyguard în discotecă!

Iubitul Biancăi Drăgușanu a devenit celebru în showbiz după ce blondina și-a oficializat relația cu acesta. Chiar dacă inițial, milionarul din Mediaș era privit cu scepticism, ulterior Bianca i-a conturat imaginea perechii ei potrivite. Dacă toată lumea știe că Alex Bodi întoarce banii cu lopata, puțini sunt aceia care îi cunosc traiectoria profesională.

A muncit pe șantier și a fost bodyguard în discotecă

Alex Bodi deține în prezent proprietăți în care luxul este ca la el acasă și cele mai râvnite mașini din România. Pentru a ajunge la acest nivel, fostul Biancăi a traversat etape mai puțin productive ale vieții. Drumul său în câmpul muncii a început încă din adolescență când acesta a preferat să plece în Spania unde alături de tatăl lui a muncit pe șantier. După ce a crescut și a acumulat experiență Bodi a profitat la maxim de fizicul său și a ajuns să fie gardă de corp în discotecă.

De aici până la a intra în domeniul afacerilor a fost doar un pas. Milionarul s-a asociat cu alți parteneri de afaceri dorind să ajungă să câștige mai mulți bani. Din păcate lucrurile nu au stat deloc așa cum și-ar fi dorit, Bodi pierzând toți banii și fiind nevoit inclusiv să își vândă mașina pentru a acoperi datoriile lăsate în urma situației respective. Ghinonul lui a constat în faptul că a fost păcălit de cei alături de care sperase să dea lovitura.

Cum a ajuns Alex Bodi milionar? A lucrat în construcții și a fost bodyguard în discotecă!

Ulterior, Bodi a mizat pe o nouă investiție, deschizându-și un local a cărui activitate a mers extrem de bine susținea el într-un interviu mai vechi. Șansa lui a apărut însă odată cu o afacere destul de greu accesibilă chiar și în zilele noastre. Alături de partenerul său, croatul Josip Helt, deținătorul unor mine de aur în Madagascar, acesta a intrat pe piața lingourilor de aur dar și a afacerilor cu bitcoin.

Astfel, de atunci lucrurile s-au așezat complet în favoarea lui Bodi, care a ajuns astăzi să aibă o avere considerabilă. Dacă acum deține bolizi de lux, în trecut prima mașină pe care milionarul o conducea a fost un Ford Fiesta.

”Prima mea mașină a fos un Ford Fiesta, pe care l-am primit cadou. După, am cumpărat cu tata un Mercedes, era un E Class. Niciodată nu am renunțat la mașini, chiar dacă am avut o perioadă proastă. Am avut perioade ale viețîi în care îmi doream mult un M3, un BMW”, a spus Alex Bodi.

Milionarul din Mediaș a fost norocos în zona de business , însă nu același lucru se poate spune și despre partea amoroasă. Alex Bodi a avut două căsnicii eșuate în urma cărora are două fetițe. Acesta a divorțat de cea de a doua soție pentru a se cupla cu Bianca Drăgușanu însă se pare că nici în această relație nu a avut prea multe șanse de viitor.