În weekend-ul acesta, Melania Trump și-a însoțit soțul la un miting de campanie care a avut loc în statul american Georgia. Femeia superbă, în vârstă de 50 de ani, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Soția lui Donald Trump a obișnuit deja pe toată lumea cu aparițiile ei spectaculoase.

Garderoba sa este una impresionantă, Prima Doamnă fiind una dintre cele mai urmărite femei, este mereu analizată de criticii de modă și aproape niciodată nu dă greș. Feminitatea ei este des exprimată prin vestimentație, ea urmărind de fiecare dată același tipar.

Ținuta completă a Melaniei ajunge la ordinul zecilor de mii de dolari. Paltonul roșu din piele, în valoare de peste 6.000 dolari aparține brand-ului Alexander McQueen. Pe sub paltonul prețios, Melania Trump a purtat o rochie neagră care i-a scos în evidență silueta.

În picioare a avut niște pantofi superbi în valoare de aproape 1.000 dolari. O pereche de Manolo Blahnik, cu imprimeu zebră și sub formă de stiletto i-au completat perfect ținuta. Soția lui Trump a întors toate privirile și a primit numeroase complimente.

Cum a apărut Melania Trump la un miting din Georgia? Aceasta i-a umit pe toți. Vezi apariția spectaculoasă

Alegeri vestimentare care costă o avere

Melania Trump a obișnuit deja cu cele mai apreciate ținute. Cei mai mari critici de modă apreciază alegerile vestimentare ale frumoasei blonde. Cu o lună în urmă, aceasta a uimit cu apariția sa la centrul de votare. În ziua alegerilor din Statele Unite ale Americii, soția lui Donald Trump s-a prezentat la secțiile de votare într-o ținută de 20.000 de dolari, potrivit Viva.ro

Melania și-a făcut apariția într-o rochie cu logo-ul casei de modă Gucci în valoare de 6.000 dolari, accesorizată cu o pereche de pantofi Christian Louboutin și o geantă din cele mai noi colecții Hermes.

Stilistul său, Herve Pierre, a declarat că Prima Doamnă nu împrumută niciodată haine de la designeri, ci le achiziționează. Pasiunea ei pentri obiecte vestimentare de lux nu mai este un secret pentru nimeni.