Cum a cerut-o Flick în căsătorie pe Denisa Hodișan! Vedeta a dat tot din casă: „Amândoi eram cu ochii în lacrimi”

Flick a pus la cale o cerere de căsătorie ca la carte.

Cum a cerut-o Flick în căsătorie pe Denisa Hodișan! Vedeta a dat tot din casă: "Amândoi eram cu ochii în lacrimi"

Anul acesta, Flick și frumoasa Denisa Hodișan și-au unit destinele. Vedetele au vorbit foarte puțin despre cererea în căsătorie, dar și despre marele eveniment, mai cu seamă când au luat decizia de a se căsători în secret. Ei au făcut nunta într-un cadru de vis, în Grecia, unde totul s-a întâmplat în mare liniște. Fanii au aflat abia la câteva zile după eveniment ce se întâmplase cu adevărat acolo.

Cununia religioasă, în schimb, a avut loc în România. Ca și prima dată, urmăritorii lor au aflat de pe Instagram că evenimentul respectiv avusese loc. Vedetele au preferat să se bucure de fiecare moment, feriți de camerele de luat vederi.

Cu toate acestea, la câteva luni de la nuntă, Denisa Hodișan s-a îndurat și și-a deschis sufletul în fața susținătorilor săi. Ea le-a povestit acestora până în cel mai mic detaliu cum s-a desfășurat cererea în căsătorie. Totul s-a întâmplat fără ca ea se aștepte și a vorbit cu ochii în lacrimi despre unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale.

Cum a cerut-o Flick în căsătorie pe Denisa Hodișan! Vedeta a dat tot din casă: "Amândoi eram cu ochii în lacrimi"

Denisa Hodișan, declarații uluitoare despre cererea în căsătorie

Omul de radio are mereu grijă ca partenera lui de viață să se simtă cea mai iubită femeie din lume. Flick îi demonstrează soției sale că o iubește ori de câte ori are ocazia. Nu s-a ferit niciodată să îi declare în public cât de importantă este ea pentru el și o răsfață în fel și chip, drept urmare și cererea sa romantică în căsătorie s-a ridicat la nivelul reputației sale.

„Eu fiind în vană nu știam ce făcea el în timp ce cotrobăia prin cameră și nici nu am observat că în buzunar avea o cutie mică de bijuterii. Pe când am terminat de făcut poza asta, a terminat și poezia, iar eu foarte curioasă i-am zis să-mi citească; dar nu mi-a citit … ci mi-a dat mie carnețelul.”, s scris Denisa Hodișan pe Instagram.

Denisa Hodișan și Flick sunt de nedespărțit și le stă bine împreună, motiv pentru care au câștigat aprecierea multor oameni. Miss Planet a vorbit recent despre momentul în care a spus DA pentru prima dată.

„După ce am citit m-am întors brusc spre el, era în genunchi lângă vană și avea în mână cutia deschisă cu cel mai frumos inel din lume. Nu știu cine a avut emoții mai mari, dar amândoi eram cu ochii în lacrimi … la fel cum îi am și acum și de fiecare dată când povestesc cuiva cum am fost cerută în căsătorie de sufletul meu pereche. 🤍”, a spus soția lui Flick.