Despre Cristi Borcea toată lumea știe că este un om de afaceri care nu duce lipsă de nimic. Se mândrește cu o familie numeroasă și cu o soție pentru care ar face orice. Valentina Pelinel este alături de el atât în clipele frumoase, cât și în cele mai puțin bune. Din căsniciile anterioare, afaceristul are nouă copii frumoși pe care îi iubește în egală măsură. Ori de câte ori a avut ocazia, a a vorbit foarte frumos despre ei. Micuții se înțeleg de minune și se susțin reciproc, spre bucuria celor care le-au dat viață.

Cristi Borcea a făcut primii bani la 15 ani

Fostul acționar de la Dinamo duce o viață în lux și opulență, la care unii nici nu au curajul să viseze. Se pare că dragostea lui pentru bani nu este recentă, ci i se trage din copilărie. I-a plăcut bogăția încă de la o vârstă fragedă și a tras din greu să ajugă tot mai sus.

Avea doar 15 ani când a început sa facă primii lui bani. În timp ce unii încă se mai jucau și se ocupau de școală, Cristi Borcea se gândea cum să se îmbogățească. Partenerul Valentinei Pelinel a știut mereu ce vrea de la viață și drept dovadă a ajuns un bărbat căruia îi merg afacerile foarte bine.

Cum a făcut Cristi Borcea primii săi bani! Afaceristul s-a descurcat de mic: „L-a dus mintea”

Emil Rusu a dat o serie de detalii semnificative despre fostul acționar al echipei Dinamo. Bărbatul îl știe de foarte mulți ani pe Cristi Borcea și este fericit că a avut ocazia să cunoască un om atât de ambițios și dedicat cum este el.

„Pe Cristi l-am cunoscut în 1984. El avea 14 ani, eu aveam 20. A venit, mi-a zis că e dinamovist, iar mie mi-a plăcut de el, era foarte spontan. L-a dus mintea să facă bani diabolic de la vârsta aia. Aveam video, televizor color, care pe vremea aia nu prea existau. Cristi venea nonstop la mine. La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuza filme prin blocuri. Câștiga între 700 și 1.000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alțîi la noi, se descurca. Am rămas prieteni, suntem și rude, el cu Mihaela mi-au botezat fata. În 1988, Cristi a fost cavaler de onoare la nunta mea”, a spus Emil Ursu, potrivit GSP.ro.