Cum a fost prima noapte de dragoste a lui Jador! Artistul le-a povestit totul fanilor: „M-au fugărit câinii”

Jador le-a povestit fanilor cum decurs prima lui noapte de amor.

Cum a fost prima noapte de dragoste a lui Jador! Artistul le-a povestit totul fanilor: "M-au fugărit câinii"

Jador a devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. De când a participat la emisiunea Puterea Dragostei, acesta a reușit să cucerească multe femei. O mulțime de doamne și de domnișoare ar da orice să fie cu el, dar nu are ochi pentru niciuna.

Gândul lui este tot la singura pe care a iubit-o vreodată, iar aceea este Georgiana. Zilele acestea, artistul a dat o serie de declarații care l-au dat de gol în acest sens. Se pare încă suferă și încă are sentimente pentru ea, deși spune că nu este așa.

Jador, sincer despre prima noapte de dragoste

Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, Jador nu este mereu fericit. A avut momente în care nu i-a fost deloc ușor, dar a mers mai departe și a luptat pentru visurile lui. Anul acesta, el a primit oportunitatea de a-și face propria emisiune cu și despre el.

Aceasta se numește „Jador Adevărat” și are un real succes. În cadrul acesteia, fanii artistului sunt tot mai aproape de el și află lucruri noi despre el. Recent, și-a făcut curaj și a vorbit despre câteva subiecte sensibile, dar și despre unele care au stârnit amuzamentul tuturor. Manelistul le arată admiratorilor săi ce face zi de zi, dar le și povestește întâmplări amuzante din trecut. Zilele acestea, el le-a mărturisit acestora cum s-a desfășurat prima lui noapte de amor. Fanii l-au ascultat cu atenție și s-au amuzat copios pe seama spuselor sale.

Cum a fost prima noapte de dragoste a lui Jador! Artistul le-a povestit totul fanilor: "M-au fugărit câinii"

Îndrăgitul artist a povestit în cel mai mic detaliu cum a decurs prima lui noapte de dragioste și cel mai important, la ce vârstă a avut loc. Mai mult ca sigur, Jador nu va uita niciodată seara respectivă, mai ales că s-au întâmplat multe lucruri care nu ar fi trebuit să aibă loc.Totul s-a întâmplat când avea doar 14 ani.

„Prima oară când am făcut… Am mers 7 kilometri până la fata aia și m-au fugărit câinii noaptea târziu. Era iarnă, în câmp. Îmi era frică, aveam 14 ani. Când m-a văzut mama m-a întrebat unde am fost toată noaptea. De discotecă mergeam cu fete la mamaia că era casa liberă. Mai aveam o gagică pe aici, dar să mor… și acum țin la ea. Amantul ei eram, jur. Era cea mai frumoasă fată. Toată viața m-am considerat urât, nici acum nu mă văd frumos uneori”, a declarat Jador.