Cum a reacționat Carmen de la Sălciua, după ce a fost criticată de Bianca Dragușanu: „Nu vreau să o supăr”

Toată lumea aștepta o reacție din partea lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua a fost luată serios în vizor de către Bianca Drăgușanu. Blondina nu a putut suporta anumite lucruri și a răbufnit. Este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată, iar fanii o apreciază pentru asta. Nu a iertat-o nici pe fosta soție a lui Culiță Sterp.

Cântăreața a mers zilele trecute acasă la Alexandra și Ionuț Bodi. Ei sunt cei soi soți care au devenit faimoși pe TikTok și au apărut în ultima vreme la Acces Direct. Videoclipurile lor au ajuns virale și au milioane de vizualizări și de aprecieri.

Carmen de la Sălciua a vrut să facă un gest draguț și să le aducă zâmbetul pe buze. A mers la ei, a vorbit cu aceștia și nu a uitat nici să posteze două imagini în mediul online. Acestea au stârnit o serie de controverse. Ea a fost dur criticată de fanii ei, care sunt de părere că artista nu a vrut decât popularitate.

Carmen de la Sălciua: „Nu vreau să intru în scandal”

Se pare că nu este vorba despre asta, cel puțin asta a declarat ea. Sigur că nimeni nu a crezut-o, iar Bianca Drăgușanu a fost foarte dură la adresa ei. I-a spus că este penibilă, amărâtă și că tot ceea ce vrea sunt urmăritori și aprecieri. În plus, s-a luat apoi serios de toate divele din România din cauza unor povești pe care le-a auzit la salonul de înfrumusețare.

Cum a reacționat Carmen de la Sălciua, după ce a fost criticată de Bianca Dragușanu: "Nu vreau să o supăr"

Imediat ce a aflat toate astea, bruneta a decis că este vremea să îi dea replica. Ea a postat prima dată o imagine în care era evident că făcea referință la iubita lui Bodi. Asta nu este tot! Nu își dorește să intre în scandal, dar și-a exprimat punctul de vedere.

„Nu vreau să intru în scandal cu nimeni. Eu îl respect pe Alex, că m-a ajutat cu mașina pentru o filmare. Eu pe ea nu o cunosc, nu știu de ce a spus lucrurile astea. Eu am fost la Alexandra să o vizitez. Am văzut-o pe TikTok, mi s-a parut amuzantă. Eu am apreciat-o pe Bianca la un moment dat, e o femeie frumoasă. Dar nu știu de ce, ce ai cu mine, cu ce te-am deranjat? Dacă ai o problemă, poți să spui frumos”, a afirmat Carmen de la Sălciua.