Cum a reuşit Emy dansatoarea să obţină un loc de muncă la DSP Bucureşti

Una dintre cele mai cunoscute dansatoare ale maneliştilor, Emy, a reuşit să câştige concursul pe un post important la DSP Bucureşti. Autorităţile au explicat cum a ajuns vedeta pe o astfel de poziție.

Cum a reuşit Emy dansatoarea să obţină un loc de muncă la DSP Bucureşti
Cum a reuşit Emy dansatoarea să obţină un loc de muncă la DSP Bucureşti

Un concurs organizat la DSP Bucureşti a zguduit lumea maneliştilor. Una dintre cele mai cunoscute dansatoare ale interpreţilor de manele a reuşit să câştige postul, cu o notă incredibilă. Medicii, asistentele, dar şi concurenţii veniţi din mediul extern sunt şocaţi! Cum a reuşit dansatoarea să ocupe un astfel de job.

Maria Emylia Florescu este cunoscută pentru dansurile incendiare pe care le face la TV, dar şi la show-urile private. Aceasta a devenit vedetă în lumea manelelor în momentul în care a început să apară în tot mai multe videoclipuri ale maneliştilor. În prezent aceasta este una dintre cele mai căutate dansatoare.

Acum, tânăra a uitat complet de TV şi şi-a încercat norocul într-o nouă carieră. Mai exact la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti. Miercuri, lumea mondenă a sărit în aer, în momentul în care s-a aflat despre concursul la care a participat femeia de televiziune.

Cum nimeni nu se aştepta la una ca asta, ceilalţi participanţi la concurs şi-au cerut drepturile şi au vrut să afle de ce Emy a luat nota cea mai mare. De altfel, nici în lumea mondenă reacția nu a fost mai diferită. Toţi cunoscuții ei au suferit un mare şoc la aflarea veştii.

Cum a reuşit Emy dansatoarea să obţină un loc de muncă la DSP Bucureşti
Cum a reuşit Emy dansatoarea să obţină un loc de muncă la DSP Bucureşti

Cum a obţinut Emy Dansatoarea un post la DSP

Pentru a lămuri situaţia, Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a dat explicații despre cum a reușit aceasta să obţină un loc în echipa DSP. Ea va ocupa acest post pe perioadă determinată, doar pentru starea de alertă. Se pare că pentru acesta nu este nevoie de concurs.

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București expică faptul că nu a încheiat un contract individual de muncă, deci Emy nu este angajată oficial. Acesta este un post temporar vacant, ocupat fără concurs.

Un inspector de specialitate de la DSP Bucureşti are un salariu de 5.416 lei în care se prevăd sporurile de muncă şi indemnizaţia de hrană. La aceşti bani se mai adaugă şi sporul de risc dat de Guvern pentru o asemenea poziție pe timp de pandemiei.

Emylia a mai încercat să se angajeze la stat acum patru ani. Pe vremea aceea, tânăra a vrut să ocupe postul de asistent la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Nu a luat postul, deoarece a obinut nota 2,50.

Iată explicaţia oficială a DSP

„Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru o perioadă de cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le indeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățite enumerate în anunț. Candidata a depus în dosarul de înscriere o diplomă de licențiat in științe economice, totuși procedura de recrutare nu s-a finalizat prin incheierea unui contract individual de muncă. De asemenea, precizăm că activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală a Directiei de Sănătate Publică”, transmite DSP.