Cum arată bărbatul perfect pentru Selena Gomez: „Sunt singură și sunt total împăcată cu asta”

Selena Gomez a dat din casă.

Cum arată bărbatul perfect pentru Selena Gomez: „Sunt singură și sunt total împăcată cu asta"

Selena Gomez are succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste. Cântăreața și Justin Bieber au format acum ceva timp unul dintre cele mai apreciate cupluri din afară. Se iubeau la nebunie și nimeni nu ar fi zis că se vor despărți vreodată. Lucrurile nu au evoluat așa cum spera toată lumea, iar ei au decis să o ia pe drumuri diferite.

Selena Gomez vrea un bărbat amuzant

Din păcate, separarea de actualul soț al lui Hailey a afectat-o enorm. Frumoasa vedetă a trecut prin clipe de coșmar și nu s-a putut obișnui o vreme cu ideea că nu mai este cu Bieber. Între timp, el și-a refăcut viața, s-a căsătorit și este extrem de fericit. Ea, în schimb, nu a reușit acest lucru, dar nu este supărată din acest motiv. A început să se obișnuiască să fie o femeie singură și consideră că și acest lucru are avantajele sale.

„Sunt singură și sunt total împăcată cu asta. Există o mulțime de aspecte pozitive în a fi singură și este vorba de a te bucura, atunci când ești în această etapă a vieții”, a povestit Selena Gomez.

Cum arată bărbatul perfect pentru Selena Gomez: „Sunt singură și sunt total împăcată cu asta"

De-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri că ea ar fi cu anumiți bărbați, dar nu a fost deloc așa. Selena Gomez nu a mai avut puterea să iubească din nou. Ea caută la un bărbat mai multe lucruri, dar cel mai important este ca persoana de lângă ea să fie una amuzantă. Este ceea ce apreciază cel mai mult la un bărbat.

„Amuzamentul face totul pentru mine, trebuie doar să fii amuzant. În timp ce îmi place un tip care are încredere în el, nu îmi place deloc aroganța”, a mai spus ea.

Nici măcar acum, după atât de mult timp, ea nu este pregătită pentru o relație. Dar când va veni vremea, vrea să găsească pe cineva care să o facă să râdă. Nici măcar The Weeknd, cel cu care a fost după ce s-a despărți de Justin Bieber, nu a reușit să o facă fericită pe deplin.