Cum arată casele de lux ale lui Alex Bodi. Milionarul trăiește în lux și nu se uită la bani când vine vorba de confort

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că iubitul Biancăi Drăgușanu a cunoscut succesul în adevăratul sens al cuvântului. Alex Bodi învârte banii cu lopata și își răsfață familia în lux și opulență.

Deține cele mai scumpe mașini din țară, călătorește în cele mai exotice locuri, are proprietăți de lux, iar conturile îi sunt mereu pline. Alex Bodi sau supranumitul ”Milionar al Mediașului”, a cunoscut popularitatea odată cu relația oficializată cu Bianca Drăgușanu. Diva blondina a țintit extrem de sus se pare, având în vedere averea pe care bărbatul o deține.

 Alex Bodi deține două vile proprietate personală

Tânărul milionar își răsfață iubita nu în una ci în două vile de lux pe care le deține. Ambele aranjate după propriile gusturi, acestea ar stârni invidia oricui. Prima locuință construită special pentru milionar este la Mediaș, aproape de casă părintească. Amenajată într-un stil elegant care îmbină elemente rustice pe alocuri, aceasta a devenit o casă de vacanță pentru milionar și familia lui.

Cum arată casele de lux ale lui Alex Bodi. Milionarul trăiește în lux și nu se uită la bani când vine vorba de confort

Vila din Medias a lui Alex Bodi

Asta pentru că acesta a ales să locuiască alături de Bianca la București. De altfel și aici, afaceristul și-a achiziționat o vila impunatoare într-una dintre cele mai scumpe zone ale Capitalei. Imobilul din Pipera se ridică la valoarea de aproape 1 milion de euro, fiind întins pe o suprafață uriașă de metri pătrați, având piscină, curte și multe dotări de lux. De altfel, acesta este și locul în care cei doi amorezi își petrec marea majoritate a timpului.

În locuința din Pipera, Alex Bodi și Bianca petrec timp alături de cele două fetițe din căsătoriile anterioare.Tot aici, cei doi iubiți organizează deseori petreceri alături de cei mai apropiați prieteni, având la dispoziție un spațiu atât de generos.

Vila din Pipera a milionarului Alex Bodi

În urmă cu două luni însă, Alex Bodi s-a decis să vândă proprietatea din Capitală, anunțul fiind postat în mediul online prin intermediul unei agenții imobiliare. Afaceristul cerea în schimbul acesteia nu mai puțîn de 1 miliona de euro.

În anunț au fost publicate imagini inclusiv din interiorul imobilului impozant. Dacă vila din Mediaș este construită clasic, locuința din Pipera pe care milionarul o scosese la vânzare este ridicată în stil mediteranean, pe o suprafață de peste 300 mp. Întreaga suprafață a domeniului unde Bodi locuiește alături de iubita lui atinge 1200 mp, cuprinzând curtea în care se află piscină, un foișor și spațiu verde.

Alex Bodi nu a divulgat motivul pentru care a luat decizia de a pune în vânzare locuința, având în vedere perioada de criză economică pe care inclusiv piață imobiliară a traversat-o în ultimele luni.

Milionarul din Mediaș este colaborator în cadrul firmelor croatului Josip Helt, care deține afaceri cu aur în întreaga lume.