Cum arăta Daria în urmă cu mai mulți ani, înainte de operațiile estetice! Iubita lui Alex Bodi este de nerecunoscut

Daria, actuala iubită a lui Alex Bodi, a trecut de multe ori pragul medicului estetician. Fotografiile vorbesc de la sine.

Cum arăta Daria în urmă cu mai mulți ani, înainte de operațiile estetice! Iubita lui Alex Bodi este de nerecunoscut

Daria se mândrește acum cu o siluetă trasă prin inel și cu o fizionomie total schimbată față de cum arăta acum câțiva ani! Acum este o adevărată bombă sexy/ Însă nu același lucruri nu se pot spune despre Daria din trecut. Vizibil transformată, este clar faptul că vizitele în cabinetul medicului estetician nu au fost puține.

Daria este acum iubita oficială a lui Alex Bodi. Chiar dacă în trecut au ieșit la iveală tot felul de informații cum că Daria ar fi, de fapt, amanta afaceristului în timp ce se afla într-o relație cu Bianca Drăgușanu, iată că acum lucrurile s-au concretizat și cei doi sunt mai fericiți ca niciodată avându-se unul pe altul.

Chiar dacă poveste lor de dragoste a fost zdruncinată rapid de un eveniment nefericit dup ce Alex Bodi a fost arestat, acest lucru nu-i împiedică să se iubească.

La fel ca Bianca Drăgușanu, și frumoasa Daria a apelat de multe ori la meicul estetician. Astfel că, în prezent, cele două sunt adevărate bombe sexy, co forme apetisante, care pun pe jar orice bărbat.

Daria de acum câțiva ani nu arată deloc ca Daria din prezent, iar fotografiile sunt o dovadă clară în acest sens. Unele trăsături sunt schimbate complet și trebuie să recunoaștem faptul că medicul estetician a făcut o treabă mai mult decât minunată!

În plus, dacă ai fi întâlnit-o atunci pe stradă, nici nu ai fi știut că este ea! Acum este mai mult ca sigur că Alex Bodi are o pasiune ”nebună” pentru femeile tunate!

Cum arăta Daria în urmă cu mai mulți ani, înainte de operațiile estetice! Iubita lui Alex Bodi este de nerecunoscutCum arăta Daria în urmă cu mai mulți ani, înainte de operațiile estetice! Iubita lui Alex Bodi este de nerecunoscut

Daria și Bianca Drăgușanu, în plin scandal

De când afaceristul a intrat după gratii, fosta soție și actuala iubită sunt de neoprit! Daria și Bianca nu se opresc din a-și arunca mesaje subtile una celeilalte pe rețelele de socializare, dar mai ales, acuzații grave și amenințări! Cum Bodi nu mai este în momentul de față lângă ele să le poată opri, țineți-vă bine! Ce va urma, va zgudui tot showbiz-ul românesc!