Cum arată mama lui Mihai Bendeac! Imagine impresionantă cu actorul și femeia care i-a dat viață: „O poză simplă” / FOTO

Mama lui Bendeac a cucerit pe toată lumea.

Cum arată mama lui Mihai Bendeac! Actorul, imagine impresionantă cu femeia care i-a dat viață: " O poză simplă" / FOTO

Mihai Bendeac nu postează prea des imagini cu femeia care i-a dat viață. Dar și atunci când o face stârnește un val de reacții greu de controlat. Actorul și mama lui sunt extrem de apropiați iar artistul declară mereu că îi este recunoscător femeii pentru tot ceea ce a făcut pentru el. Emilia, așa o cheama pe mama lui Bendeac, a fost mereu alături de fiul ei indiferent de situație.

Pe Mihai Bendeac îl cunoaște o țară intreagă dar foarte puțini știu cum arată de fapt mama juratului de la iUmor. Recent acesta a postat o imagine de senzație cu cea care l-a adus pe lume. Asta sugerează că este extrem de mândru de ea iar acest lucru se poate observa de la o poștă. Ba mai mult acum în sfârșit fanii își pot da seama de unde a moștenit Bendeac umorul.

Mihai Bendeac fotografie alături de mama ei

La un moment dat ea a venit în platoul emisiunii în cadrul căreia fiul ei este jurat. Spre surpriza tuturor i-a făcut lui Bendeac un roast de zile mari la care toată lumea a râs cu lacrimi. Se pare că din clipa aceea femeia a început să fie recunoscută chiar și pe stradă de către oameni. Drept urmare nu sunt puțini cei care încearcă să discute cu ea  dar și să facă poze.

„Deloc lucrat în photoshop. O poză simplă, cu mama. Făcută cu drag”, a scris Mihai Bendeac în dreptul imaginii cu mama lui.

Cum arată mama lui Mihai Bendeac! Actorul, imagine impresionantă cu femeia care i-a dat viață: " O poză simplă" / FOTO

Rare sunt momentele în care Mihai Bendeac postează imagini cu familia sa. Ei bine zilele acestea a a surprins pe toată lumea când a postat o fotografie cu mama lui. Aceasta a strâns peste 55.000 de aprecieri în doar câteva ore și sute de comentarii.

Fanii le-au transmis acestora toate gândurile lor bune și s-au bucurat că îndrăgitul actor și-a făcut curaj pentru o asemenea postare.

„Ce frumoși sunteți amândoi! O mamă fericită că are un fiu care o iubește și căruia nu-i este rușine să arate asta. Eu vă admir!”, „O superba doamna mama ta!!!😊🤗”, „E e chiar adorabila! „, le-au scris fanii în comentarii.