Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Chiar dacă și-a mai schimbat aspectul fizic de-a lungul timpului, a rămas aceeași prezență încântătoare pe micile ecrane. Acum, o prietenă de-ale ei a postat pe internet o poză de colecție, realizată în urmă cu 9 ani.

În urmă cu nouă ani, în 2012, Mirela Vaida prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu’. Din imagine ne putem da seama cât de mult s-a schimbat vedeta, odată cu trecerea timpului. Valentina Fătu, prietena Mirelei, a postat această imagine de colecție pe contul ei de Facebook.

Mirela Vaida se afla la o petrecere, alături de bunele ei prietene, printre care se număra și actrița Adriana Trandafir. Cu toate că s-a transformat de-a lungul anilor, trăsăturile prezentatoarei de la Antena 1 o fac ușor de recunoscut totuși, chiar și în pozele vechi.

Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu 9 ani

În tot acest timp, Mirela și-a făcut o familie superbă, alături de Alexandru Vaida, cu care s-a căsătorit în urmă cu 11 ani. Cei doi formează un cuplu extrem de discret și de sudat. Au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță, dar nu exclud nici varianta de a mai face încă un copil.

„Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?’, a declarat Mirela Vaida pentru click.ro.

Ce a pățit Mirela Vaida la filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!

Este obișnuită cu scena, cu platourile de televiziune, dar tot a fost o provocare pentru Mirela să intre în pielea personajului Shakira. Mai mult decât atât, îndrăgita concurentă a reușit să se și învinețească pe picioare.

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj pe cât de spectaculos, pe atât de greu, pentru că este un moment de supershow – Shakira. Şi nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care dă din şolduri şi din buric şi care cântă în acelaşi timp, făcând spectacol din toate unghiurile şi cu toate părţile corpului„, a recunoscut Mirela Vaida.

„Aşa că mi-am dat seama că aveam mari probleme, atât din punct de vedere coregrafic, pentru că nu sunt cea mai bună la dans, cât şi din punct de vedere al mobilităţii, pentru că, rămâne între noi, am pus câteva kilograme în această pandemie, lucru vizibil chiar şi sâmbăta aceasta.

Până la urmă, m-a ajutat şi personajul, pentru că Shakira este renumită pentru formele ei mai rotunjoare, iar eu am luat foarte în serios această latură a personajului’, a mai povestit amuzată Mirela Vaida.