Palatul pe care Monica Gabor îl avea la Izvorani alături de fostul soț s-a făcut scrum, însă fostul manechin nu duce deloc lipsă de luxul în care era obișnuită aici. Asta pentru că ajunsă în America, Mr Pink i-a oferit Monicăi o viață cât se poate de opulentă. Cei doi locuiesc într-o vilă desprinsă din filmele care ilustrează cartierele vedetelor de la Hollywood.

Vila în care locuiește Monica se ridică la suma de 1 milion de euro

Chiar dacă a ales să ducă o viață liniștită, cât se poate de departe de ochii presei, Monica și-a etalat la un moment dat casa din America. Imobilul este unul cu finisaje de lux și mobilier de cea mai bună calitate semn că Mr. Pink nu se uită niciodată la bani când vine vorba de confortul soției sale. Cei doi locuiesc chiar în Beverly Hills unde prețul unei vile depășește lejer 5,000,000 de dolari.

Strada pe care este poziționată casa acestora este chiar Maple Drive, devenită celebră în urma serialului urmărit în trecut în întreaga lume Beverly Hills. Reședința lor are nu mai puțîn de 5 camere cu băi, precum și un apartament pentru oaspeți, șeminee, scară interioară masivă dar și o vinotecă veritabilă la subsol. Chiar dacă locuința este imensă, Monica a ținut să precizeze că nu a optat pentru a avea menajeră ci preferă să se ocupe personal de curățenie.

Cum arată vila în care Monica Gabor locuiește în America. Luxul este la superlativ!

Mai mult, fostul manechin este și mamă cu normă întreagă, având în vedere că fiica ei și a lui Irinel Columbeanu locuiește alături de ea de peste 2 ani. De asemenea, fiul lui Mr. Pink dintr-o relație anterioară este tot în grija româncei.

Dacă în România, fostul manechin era obișnuit cu o suită de angajați, de la bucătărie și curățenie, până la parcangiu și șofer, iată că în prezent aceasta și-a schimbat complet concepțiile despre viața luxoasă. Monica preferă să aibă ea însăși grijă de familia ei destul de numeroasă în prezent.

Pe lângă aceste activitati, fosta soție a lui Irinel profesează în învățământ. Aceasta predă cursuri de limba engleză chiar în cadrul școlii pe care la rândul ei a urmat-o atunci când a ajuns în SUA.

Cum arată vila în care Monica Gabor locuiește în America. Luxul este la superlativ!

Românca predă limba engleză imigranților din peste 30 de țări și se simte extrem de mândră că a reușit această performanță.

„Nu credeam ca eu, o fată din Bacău o să ajung să predau engleză în America.Dacă ceva m-ar face nefericită este să nu mai pot să merg la școală” declara Monica în urmă cu doi ani.