Cum arătau Mihai Morar și soția sa la prima întâlnire. Imaginea de colecție postată de prezentator / FOTO

Mihai Morar și-a surprins fanii cu o imagine de colecție.

Nici Alina Ceușan nu a scăpat de comentariile acide ale Oanei Zăvoranu. Uluitor, ce a putut spune bruneta: ”Nebuno din porumbi” / FOTO

Mihai Morar se poate considera un bărbat norocos din toate punctele de vedere. El și soția sa au parte de o dragoste ca în povești, una care durează de ani buni. Cei doi se iubesc la fel ca la început, iar din această poveste de iubire au luat naștere trei fetițe superbe, pentru care părinții lor ar face orice.

Deși este extrem de activ pe social media, prezentatorul a fost mereu discret când a venit vorba de familia sa. Cei doi porumbei formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Chiar dacă toată lumea știe cum arată acum, foarte puțini au idee cum se înfățișau cei doi la prima întâlnire. Morar a decis să posteze o imagine de colecție, de la începuturi, care a avut un impact răscolitor asupra fanilor săi.

Mihai Morar, prima imagine cu soția

El și soția sa, Gabriela, și-au unit destinele în anul 2006. De atunci, cei doi au început să se iubească din ce în ce mai tare. Sunt niște oameni norocoși, pentru că au trei minuni de fete care le calcă acestora pe urme.

Când s-au cunoscut nu arătau deloc așa cum se prezintă în ziua de astăzi. Anii au trecut, iar Gabriela și Mihai Morar s-au schimbat extrem de tare. El a preferat să le țină pe cele patru fete ale sale, soția și fiicele, departe de aparatele de fotografiat.

Cum arătau Mihai Morar și soția sa la prima întâlnire. Imaginea de colecție postată de prezentator / FOTO

De aceea mare le-a fost mirarea fanilor în momentul în care a postat pe social media chiar el o fotografie cu femeia vieții sale. Ne-a lăsat astfel să tragem puțin cu ochiul la prima sa întâlnire cu aceasta. Reacțiile fanilor nu au întârziat nici ele să apară, iar aceștia au remarcat diferențe considerabile dintre cei de atunci și cei de acum.

”Prima noastră fotografie, “împreună”. Din seara când începeam o “întotdeaună”. Gabriela-pentru-totdeauna-Morar”, a scris Mihai Morar în dreptul fotografiei respective.