Irinel Columbeanu și Monica Gabor au trăit în mod sigur o poveste desprinsă din poveștile cu prinți și prințese.Cel puțin așa ar putea fi descrisă viața pe care milionarul alături de familia lui i-a oferit-o soției lui, Dacă acum acaceristul se află într-o perioadă de declin financiar, Monica debordează de împlinire. Starea actuală și tot ceea ce a reușit să dobândească fosta doamnă Columbeanu se datorează familiei fostului ei soț.

Monica a învățat cele mai ascunse secrete despre afaceri, a fost școlită astfel încât cunoștințele învățate atunci îi folosesc și astăzi deși trăiește peste ocean.Cel care a făcut posibilă evoluția specatculoasă a tinerei modeste din Bacău nu a fost așa cum se așteaptă toată lumea Irinel, ci socrul ei, Ion Columbeanu.

 

Cum era educată Monica Gabor de către socrul ei. Tot ceea ce a învățat fosta lui Irinel Columbeanu o ajută acum în cariera în America

I-a predat lecții de gramatică și de limba engleză

Monica Gabor a acordat câteva imterviuri de când s-a mutat în America în cadrul cărora a specificat că urmează o meserie pe care o adoră.Fostul manechin este în orezent profesoară de engleză pentru imigranți. Puțină lume își amintește cine a format-o pe fosta doamnă Columbeanu ajutându-o sâ acumuleze cunoștințe importante.

Cel care s-a ocupat în mod direct de evoluția ei a fost regretatul ei fost socru, Irinel Columbeanu. Tatăl lui Irinel o medita pe monica la Limba și literatura română, dar și la limba engleza. Astfel, tehnicile de predare pe care fosta Scorpie de la Izvorani le știe astăzi au legătură cu trecutul ei amoros.

Totodată, Ion Columbeanu o învăța pe nora lui despre lux și clase sociale.Monica a înțeles diferențele dintre casele de modă scumpe și fostul ei nivel de trai. În scurt timp după ce a trecut pr numele lui Iri, Moni și-a lărgit viziunea asupra vieții în general.

Ion Columbeanu era cel care îi făcea acesteia și cadouri extrem de scumpe.Alături de soția lui fostul baron a primit-o cu brațele deschise ïn familie pe fosta lui Iri. De altfel, Monica a primit conform tradiției în familia Columbeanu la vârsta de 21 de ani unul dintre cele mai scumpe ceasuri din lume. Bijuteria era un Rolex încrustat în diamante și valora la vremea respectivă peste 75.000 de euro.

La rândul ei, Monica s-a arătat mereu recunoscătoare și atașată de familia soțului ei. Actuala doamnă Mr.Pink era chiar deseori însoțită la evenimentele mondene de soțul și socrul ei.

De la divorțul de Iri, lucrurile ïntre aceștia s-au răcit definitiv. Fostul general din partidul comunist, Ion Columbeanu a trecut la cele veșnice în 2016, însă în mod sigur Monica Gabor îl păstrează și acum cu mult respect în amintire.