Cum își vor împărți Pepe și Raluca averea de peste un milion și jumătate de euro? Va începe scandalul?

Divorțul anului dintre artist și soția lui nu va fi atât de ușor de finalizat chiar și de judecători. Asta pentru că cei doi soți au reușit să strângă bani frumoși în perioada în care au fost împreună.

Cum își vor împărți Pepe și Raluca averea de peste un milion și jumătate de euro? Va începe scandalul?

Raluca Pastramă și Pepe au anunțat de curând că nu vor mai forma o familie. Chiar dacă până acum o lună aceștia păreau să întruchipeze cuplul perfect, iată că mariajul lor nu era unul care să funcționeze ca pe roate.

Cea care a luat decizia de a depune actele de divorț a fost chiar Raluca. Acum cei doi trebuie să se înțeleagă în privința numeroaselor bunuri pe care le-au dobândit împreună în anii de căsnicie.

Cum se vor împărți proprietățile?

Soții Pascu au locuit încă de la începutul relației lor într-o vilă din Pipera a cărei valoare se ridică la 400,000 de euro. De altfel, aceștia mai dețin un imobil la fel de valoros în care Raluca a deschis grădinița privată de care s-a ocupat îndeaproape în ultimii ani.

De altfel și afacerea lui Pepe, un bar întins pe două etaje în zona Piața Victoriei va fi de asemenea împărțit la partaj. Pe lângă acestea, soții Raluca Pastramă și Pepe au pe numele lor și două autoturisme de lux, respectiv un Porsche Macan de peste 60.000 de euro și un Mercedes V Class care costă în jur de 50.000 de euro.

Cum își vor împărți Pepe și Raluca averea de peste un milion și jumătate de euro? Va începe scandalul?

Pe lângă aceste bunuri importante, în mod cert, ambii soți au dobândit și alte obiecte valoroase pe care le-au achiziționat în timpul mariajului. La divorț judecătorii vor decide cum o să arate împărțeală finală a proprietăților pe care aceștia le-au obținut împreună.

Deocamdată,  Pepe și Raluca nu au discutat despre acest aspect. Asta pentru că fiecare dintre ei locuiește acum la părinți pentru o perioadă de liniște.

De ce vor să divorțeze soții Pascu

Pepe a fost cel care a anunțat pe contul său de Youtube în urmă cu două săptămâni că el și Raluca urmează să divorțeze. Deși artistul părea vizibil afectat nu a dorit să divulge motivele care ar fi dus la această ruptură dintre el și Raluca.

Cântărețul latino a specificat însă că cea care a luat decizia a fost soția lui. În mesajul său Pepe le-a mărturisit fanilor că a încercat de câteva ori să se împace cu soția lui însă fără nici un rezultat. În spațiul public au existat numeroase speculații legate de motivele ce ar fi condus la separarea celor doi.

Unul dintre acestea are legătură cu posibilele infidelități ale lui Pepe. Mai exact artistul ar fi călcat strâmb în urmă cu doi ani, iar Raluca ar fi aflat de aventura respectivă. Deși ar fi încercat să depășească momentul de dragul copiilor, soția artistului nu a putut până la urmă să trăiască în continuare în mariaj știind că a fost înșelată.