Cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Jurata de la X Factor arată foarte bine la cei 50 de ani ai săi. Cu o fustă scurtă și o bustieră mai mică decât pieptul său, vedeta a făcut furori pe internet. Artista s-a pozat alături de trei nume mari în tenisul românesc: Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Miki Buzărnescu.

Cu picioarele bine lucrate la sală, pielea netedă și tonifiată, pieptul la înaintare, Loredana Groza este într-o formă de zile mari. Cu cât trece timpul, cu atât artista arată mai bine, de parcă ar fi găsit secretul tinereții fără bătrâneți. Pentru a se menține în formă, jurata show-ului de pe Antena 1 face foarte mult sport și are grijă la alimentația sa.

Pe lângă acestea, Loredana apelează și la mici trucuri de înfrumusețare: tratamente minim invazive sau non-invazive, remodelări corporale. Imaginea acesteia s-a schimbat foarte mult în ultimul timp, iar vedeta a vrut să aducă o îmbunătățire aspectului său fizic.

Cum s-a pozat Loredana Groza? Vezi cum arată vedeta de 50 de ani în echipament de tenis / FOTO

Care sunt secretele tinereții veșnice ale Loredanei?

Artista a infirmat zvonurile cum că ar fi apelat la bisturiu și a declarat că singurele trucuri de înfrumusețare ale ei ar fi sportul, dieta și somnul, un stil de viață sănătos, cu alte cuvinte. Touși, mulți observă diferențele vizibile alte tenului acesteia. Intervențiile și schimbările prin care a trecut Loredana Groza în ultimul timp, sunt și acum un subiect foarte controversat.

Fotografiile pe care le postează pe conturile ei de socializare sunt des criticate. Mulți o acuză că își editează pozele într-un mod extrem de evident și chiar exagerat, iar alții susțin ipoteza intervențiilor estetice. Loredana nu bagă în seamă comentariile răutăcioase și decide să nu răspundă la ele. Vedeta se simte bine în pielea sa, iar acest lucru este cel mai important.

Loredana Groza a debutat în anul 1988 cu melodia Bună seara, iubito, un hit îndrăgit chiar și în zilele noastre. Aceasta are o fiică, Elena, în vârstă de 22 de ani împreună cu soțul ei, Andrei Boncea. Bărbatul, cu 4 ani mai mic decât soția sa, este producător de film și iși dorește să stea departe de ochii curioși ai presei.