Cum să ai o privire de nota 10! Trucuri pentru a avea o privire seducătoare și mereu fresh

O privire seducătoare se întreține în câțiva pași simpli, dar esențiali.

Cum să ai o privire de nota 10! Trucuri pentru a avea o privire seducătoare și mereu fresh

Stresul de zi cu zi și multele probleme de la locul de muncă și din viața personală se observă pe chipul nostru. În cazul în care nu avem grijă de pielea noastră și mai ales de zona din jurul ochilor, riscăm să apărem în fața celor din jur obosite, îmbătrânite cu mult mai mulți an decât am avea în realitate și nu ar fi deloc plăcut ca cineva să-ți recunoască acest lucru. Iată cum poți avea o privire seducătoare și proaspătă în orice moment al zilei!

1. Hidratează din plin zona din jurul ochilor

În cazul în care nu știai, pielea din jurul ochilor este extrem de sensibilă, iar dacă o neglijezi, ea se va usca, iar ridurile și imperfecțiunile vor ieși mult mai mult în evidență. Folosește zilnic, dimineața și seara, o cremă destul de hidratantă și potrivită problemei tale pentru a rămâne mereu hidratată. Aplică o doză suficientă de cremă în jurul ochilor prin mășcări ușoare de masaj, pentru ca produsul să intre foarte bine în piele. Folosește produse de calitate pentru rezultate cât mai bune.

2. Nu renunța la odihnă cu niciun chip

Nu îți neglija somnul, pentru că el are o contribuție fabuloasă. Încearcă să dormi în jur de 7-8 ore pe noapte, iar rezultatele le vei vedea nu numai pe tenul tău, dar și în felul în care te simți.

3. Atunci când vrei să îndepărtezi machiajul din jurul ochilor aplică produsul favorit pe o dischetă demachiantă, apasă delicat pielea şi cu mişcări uşoare şi circulare sau spre exterior demachiază zona ochilor. Repetă procesul până îndepărtezi complet machiajul.

Cum să ai o privire de nota 10! Trucuri pentru a avea o privire seducătoare și mereu fresh

4. Atunci când aplici crema pentru ochi aplică produsul pe degetul mic şi masează zona cu mişcări circulare până când pielea absoarbe complet produsul.

5. Atunci când machiezi zona ochilor, aplică produsul dorit pe deget şi tapotează în jurul ochilor, cu mişcări circulare. De asemenea, poţi folosi o pensulă cu peri moi sau un beauty blender.

6. Atunci când aplici protecţia solară nu uita de pleoapa superioară.