Cum se comportă de fapt Andra cu soțul ei în intimitate? Nu o să crezi ce limbaj folosește vedeta

Andra și Cătălin Măruță întrunesc fără doar și poate unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale showbiz-ului românesc. Puțini știu însă care este de fapt relația celor doi dincolo de lumina reflectoarelor.

Cum se comportă de fapt Andra cu soțul ei în intimitate? Nu o să crezi ce limbaj folosește vedeta

Ea artistă de succes a cărei voce de aur a cucerit inimile românilor, el un veritabil prezentator TV cu o experiență îndelungată în spate. Acestea sunt ingredientele cuplului de succes atâta de îndrăgit de telespectatori, alcătuit din Andra și Cătălin Măruță. Cei doi soți nu se sfiesc să apară deseori la televizor și să dezvăluie picanterii din relația lor, însă unele secrete legate de intimitate abia acum s-au aflat.

Cum i se adresează Andra soțului ei

Întotdeauna plini de pozitivitate și cu zâmbetul pe buze, e greu să îi suprinzi pe Andra și Cătălin Măruță într-o pasă proastă. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva cărora le dedică întregul lor timp liber, dincolo de activitățile profesionale în care sunt implicați.

Andra a mărturisit în repetate rânduri că atunci când ajunge acasă își dorește să lase deoparte vedetismul și să fie o soție și o mama ideală pentru familia ei. Vedeta nu s-a sfiit sa recunoască nu doar că se ocupă de creșterea celor mici ci și de multe treburi gospodărești.

 Cum se comportă de fapt Andra cu soțul ei în intimitate? Nu o să crezi ce limbaj folosește vedeta

”Dacă aș putea să spăl vase și la televizor, aș face-o pentru că așa am crescut, să mă implic și în aceste lucruri.” menționa cântăreața într-un interviu mai vechi.

Chiar dacă cei doi soți nu au o problema în a devzalui picanterii din relația lor de cuplu, atât la televizor cât și în mediul online, pe platforma Youtube unde aceștia postează deseori vloguri, totuși unele detalii au fost ținute ascunse.

Dacă în față telespectatorilor Andra și Cătălin vorbesc cât se poate de protocolar, în intimitate, artista folosește un limbaj diferit atunci când i se adresează soțului. Într-un interviu această a dezvăluit că își alintă deseori soțul , ”Bibi”, fapt care l-a deranjat destul de tare pe prezentator.

” Așa îi zic lui David și automat îmi vine de drag să-i spun și lui.” a precizat Andra.

Iritat că soția lui ”a dat din casă” detalii din intimitatea lor, prezentatorul și-a arătat indignarea.

Cum mă, Bibi. Bibi? S-a dus toată autoritatea mea. Bibi?” a replicat Măruță.

Chiar dacă toate cuplurile traversează perioade dificile în viață, Andra și Cătălin par întotdeauna de nedespărțit, dincolo de micile contre pe care cei doi și le fac din amuzament. Inclusiv în prioada pandemiei, când regulile restricitve i-au țintuit în casă, cei doi au încercat să transforme totul într-un timp de calitate petrecut în familie.

Andra menționa la vremea respectivă că în cazul lor, izolarea este asemenea lunii de miere, având în vedere că în lipsa numeroaselor concerte și evenimente la care trebuia să participe a avut prilejul de a petrece mai mult timp alături de soț și cei doi copii.

Andra și Măruță sărbătoresc în curând 13 ani de când au decis să își unească destinele și să își întemeieze propria familie.