Cum se comportă Smiley cu Gina Pistol de când cei doi au dat vestea că devin părinți. Nu o să crezi ce activități are acum artistul

Dacă toată lumea îl cunoștea pe Smiley din postura de artist și prezentator TV, iar pe Gina după eticheta de sexi iepuraș Playboy, cei doi au acum o altă imagine în ochii tuturor. De când au dat marea veste că urmează să își întregească familia cu un bebeluș, cei doi și-au schimbat radical atitutdinea în cuplu.

Cum se comportă Smiley cu Gina Pistol de când cei doi au dat vestea că devin părinți. Nu o să crezi ce activități are acum artistul

Smiley și Gina Pistol au ales să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor în ultimii ani. Cei doi nu au vorbit niciodată până de curând despre relația lor și nici nu s-au afișat împreună. Chiar dacă nu mai era un secret pentru nimeni că aceștia sunt îndrăgostiți lulea și formează un cuplu vestea că Gina Pistol urmează să îi dăruiască artistului primul copil a luat prin suprindere pe toată lumea.

Cum s-a schimbat artistul de când a aflat că urmează să devină tată

Cele două vedete au dat marea veste că vor deveni părinți într-un mod inedit. Gina și Smiley nu au ales o emisiune sau un post tv în care activează de exemplu pentru a face dezvăluirile respective ci au realizat un filmuleț împreună pe care ulterior l-au postat pe platforma Youtube.

În cadrul acestuia cei doi împărtășesc cu urmăritorii experiența nouă prin care trec dar și provocările pe care fost nevoiți s ale depășească odată cu aflarea acestui miracol al vieții lor. Dacă Gina se arată extrem de curajoasă în rolul de viitoare mămică, numeroși internauți au remarcat că Smiley este de-a dreptul emoționat în fața tăvălugului de trăiri pe care îl are în postura de tătic. În cadrul filmulețului realizat de cei doi viitori părinții, ambii au specificat că nu își vor crește niciodată copiii după anumite stereotipuri.

De aici fanii celor doi au înțeles că atât Gina cât și Smiley nu neagă faptul că în viitor își mai doresc un copil. Surse din anturajul celor doi au dezvăluit recent că ambii viitori părinți se pregătesc intens de primirea fetiţei lor pe lume. Smiley s-a apucat alături de iubita lui să reamenajeze vila de la Cernica astfel încât bebelușul să poată avea toate condițiile necesare.

„Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat o cunostinţă apropiată a celor doi.

Imobilul de lux în are cei doi locuiesc acum în afară Bucureștiului se ridică la valoarea de peste 300.000 de euro, semn că Smiley nu se uită deloc la bani când vine vorba de confortul iubitei sale graviduţe.

Chiar dacă în presa mondenă a fost vehiculat zvonul că Gina Pistol va renunţa la televiziune pentru a se bucura de sarcină, toate s-au dovedit a fi informații false. Blondina a apărut în continuare în sezonul actual al emisiunii pe care o moderează la Antena 1, Chefi la Cuțite. Chiar dacă are mult mai multă grijă de ea acum, Gina nu își dorește să lase deoparte cariera cel puțin până o va aduce pe lume pe fetiță ei.