Loredana Groza nu a fost afectată atât de tare de pandemia de coronavirus. Nu se descurcă atât de raău pe plan financiar, precum colegii ei de breaslă. Cu toate acestea, situația dificilă prin care artiștii din România trec nu a lăsat-o indiferentă. Ea a transmis că nu este chiar atât de ușor, pe cât vor unii să pară sau să creadă că este.

Pentru jurata de la X Factoe, 2020 a fost un an care a pus-o la încercare într-un fel sau altul. În cazul ei lucrurile nu sunt atât de grave. Dar asta nu înseamnă că pandemia nu i-a dat și ei bătăi de cap. Concertele de orice fel i-au fost anulate și le simte lipsa mai mult decât orice pe lume în această periodă a anului.

Loredana: ”Nu este cum crede lumea”

Revelionul nu o prindea niciodată acasă, ci pe scenă. Noapte dintre ani era una profitabilă pentru mulți cântăreți de la noi, care preferau să muncească, nu să stea cu familia lor. Ei bine, anul acesta se va desfășura altfel. Evenimentele nu se vor mai susține, motiv pentru care mulți vor sta acasă alături de familiile lor.

Cum se descurcă Loredana Groza în pandemie! Vedeta a dat cărțile pe față: ”Nu este cum crede lumea”

Momentan, Loredana Groza nu se teme pentru viitorul ei. Când va fi cazul, a spus că o va face. Îi merge încă bine cu proiectele pe care le are în desfășurare. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, frumoasa cântăreață a ținut să menționeze faptul că viața de artist nu este atât de ușoară pe cât pare. Artiștii de la noi sunt puși la grea încercare, iar mulți dintre ei nu vor putea supraviețui, dacă lucrurile nu revin cât mai repede la normal.

„Încerc să rămân un spirit rebel. Viața de artist nu este așa ușoară cum cred mulți. Trebuie să fi mereu disciplinat. Trebuie să găsești merue resurse. Artișii din România sunt puși la încercare. Majoritatea muzicienilor sunt care studiază de foarte mici și știu să facă altceva. Multă lume crede că artișii se distrează întruna și au o viață plină de huzur. Nu-i chiar așa de fapt. E greu să fi artist. Mai ales când e pandemie”, a declarat Loredana Groza, în platoul Xtra Night Show.