Cum se poartă de fapt Oana cu Viorel Lis? Deja s-a decis ce se va întâmpla cu cenușa rezultată în urma incinerării fostului primar

Toată lumea îi cunoaște pe cei doi îndrăgostiți după ani de apariții la TV. Chiar dacă în ultima vreme nu au mai fost atât de prezenți în spațiul public, Oana și Viorel se îngrijesc de ceea ce viața le va aduce în viitor.

Cum se poartă de fapt Oana cu Viorel Lis? Deja s-a decis ce se va întâmpla cu cenușa rezultată în urmă incinerării fostului primar

Ultima perioadă s-a dovedit a fi una extrem de dificilă pentru fostul primar al sectorului 6 al Capitalei. Viorel Lis este tot mai măcinat de boală și atât el cât și soția lui se gândesc tot mai des la momentul în care viața va decide că firul povestii lor se va opri. Problemele de sănătate care l-au copleșit din toate părțile, l-au determinat pe fostul edil să o pună în garda pe Oana despre detaliile pe care le are de pus la punct când el va trece în neființă.

Vrea ca cenușa să fie îngropată în curtea casei părintești

Perfect conștient de vârsta înaintată și de problemele de sănătate multiple pe care le are, Viorel Lis i-a lăsat Oanei de îndeplinit o serie de dorințe pentru clipele când el nu va mai fi pe pământ. Fostul primar al sectorului 6 își dorește ca înmormântarea lui să fie una complet atipică. Acesta a afirmat că nu vrea sub nici o formă să fie îngropat, ci ține cu tot dinadinsul să fie incinerat, iar cenușa să fie păstrată în grădina casei în care a copilărit și nu într-un cimitir.

„Este ceva ce nu se discută, e o problemă personală. Da, mi-ar plăcea să fiu incinerat, iar ceea ce rămâne din mine aş vrea să fie păstrat în grădina casei unde am copilărit, nu în cimitir”, a declarat Viorel Lis.

Cum se poartă de fapt Oana cu Viorel Lis? Deja s-a decis ce se va întâmpla cu cenușa rezultată în urmă incinerării fostului primar

Recunoscut pentru umorul său, completat deseori de cel al soției, de-a lungul timpului Virorel Lis a făcut și alte mărturisiri despre momentul în care el nu va mai fi. Mai exact, acesta a declarat că i-a spus soției sale să nu sufere după moartea lui ci să se recăsătorească rapid cu un bărbat mai tânăr alături de care să se bucure în continuare de viață.

Oana își dorește cu ardoare un copil

Chiar dacă sunt o familie complet ieșită din stereotipurile actuale, Oana și Viorel Lis au trăit frumos împreună însă nu au reușit să își îndeplinească un vis. Cel mai tare însă acesta a fost dorit de blondina, care a vrut cu orice preț să devină mamă.
Oana a mărturisit în repetate rânduri că are certitutdinea că acest fapt o va împlini că femeie. Chiar dacă nu au reușit pe cale naturală să ducă la bun sfârșit acest plan, soția fostului edil nu a abandonat nici o clipă lupta. Oana a făcut pasul decisiv în drumul spre a deveni mămică și și-a exprimat dorința de a adopta un copil.
Vedeta a început să depună documentația necesară pentru o astfel de procedură însă pandemia și regulile stricte impuse încă din luna martie i-au dat complet peste cap toate planurile. Cu toate acestea, Oana susține că nu renunta și că va continua procesul legal pentru a reuși în final să obțină adopția.
De altfel, inclusiv pe plan profesional, soția lui Viorel se poate numi o femeie împlinită. În ultimii ani, Oana a dat un restart complet al carierei sale și s-a apucat de psihologie. Recent aceasta a reușit să își deschida propriul cabinet și să profeseze cu succes în domeniu.