Gelozia este o emoție dificil de gestionat deoarece, de obicei, vine cu alte emoții, cum ar fi neîncrederea sau furia. Potrivit astrelor, fiecare zodie are propriul mod de a-și arăta gelozia.

Berbec

Când bărbatul Berbec devine gelos, se transformă în cineva complet diferit. Nu prea știe să ascundă ce simte. Chiar dacă este gelos destul de rar, atunci când se întâmplă acest lucru va spune imediat ce simte, iar atitudinea sa se schimbă.

Berbecul va începe să devină posesiv, iar dacă persoana iubită încearcă să-l oprească se va supăra și va porni cearta.

Taur

Când Taurul nu este gelos, este foarte afectuos și implicat în relație, dar atunci când începe să simtă gelozia devine de nerecunoscut. Are tendința de a reacționa destul de urât și devine distant și răutăcios. De asemenea, dacă ajunge să se supere, acea supărare va dura destul de mult timp.

În plus, poate ajunge să-și verifice partenera și să ceară tot felul de dovezi pentru că are senzația că este mințit, ajungând să se comporte destul de posesiv.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este mereu gata să își rezolve neînțelegerile și dezacordurile din relație. Atunci când devine gelos se schimbă. Dacă de regulă este foarte vorbăreț și glumeț, dintr-odată devine foarte tăcut și morocănos, refuzând să spună ce anume îl deranjează.

Atunci când este întrebat ce are, se va preface că nu există nicio problemă. Este mult prea orgolios pentru a recunoaște că este gelos în secret.

Rac

Bărbatul Rac este foarte sentimental și emotiv, dar atunci când devine gelos emoțiile sale sunt și mai puternice. Începe să aibă tot felul de stări schimbătoare.

Racul devine, de asemenea, incredibil de pasiv-agresiv. S-ar putea să acționeze super-protector pentru a încerca să arate că îi pare rău pentru comportamentul său, însă își va schimba din nou atitudinea în momentul în care își va aminti motivul pentru care era gelos.

Leu

Când un bărbat Leu este gelos are convingerea că există un motiv real și va începe să caute indicii. El este atât de încrezător în emoțiile sale, încât este absolut convins că nu are cum să greșească.

Totodată, starea lui de spirit se schimbă, trecând de la un optimist convins la un nesuferit și jumătate. Pe lângă faptul că este destul de nesimțit, devine și capricios și excesiv de dramatic. Acesta începe să acuze persoana iubită de tot felul de lucruri.

Fecioara

Pentru bărbatul Fecioară, gelozia este o emoție care creează foarte multă confuzie și neliniște. Deși încearcă să se comporte ca și cum nu i-ar păsa în realitate, ajunge să se streseze destul de mult.

Atunci când simte că gelozia preia controlul încearcă să ascundă acest lucru. Este mai degrabă genul care caută semne care să-i demonstreze că are dreptate. În acea perioadă devine destul de distant și mai puțin implicat în relație.

Cum știi când un bărbat este gelos, pe baza zodiei sale. Bărbatul Rac începe să aibă tot felul de stări schimbătoare!

Balanța

Atunci când bărbatul Balanță se simte gelos va încerca să-i arate partenerei că este cel mai bun. În cazul în care această strategie nu funcționează, începe să devină mai afectuos și să-și arate aprecierea mai des. Face acest lucru pentru că își dorește ca persoana iubită să îi arate că îl iubește în schimb.

Dacă acest lucru nu funcționează, bărbatul Balanță va începe să flirteze cu alte femei, chiar și atunci când partenera sa se află în preajmă.

Scorpion

Nu este un secret faptul că bărbatul Scorpion arată mereu ce simte, deci atunci când devine gelos va arăta acest lucru.

La început se va enerva și va încerca să afle adevărul, ceea ce îl face să devină complet paranoic. Va începe să caute dovezi și va insista să cunoască fiecare lucru pe care îl face partenera sa. Mai mult, deoarece se simte trădat o să devină și mai secretos și închis în sine.

Săgetător

Un lucru pe care-l urăște un bărbat Săgetător este să se simtă gelos. El este tipul de persoană care nu vrea să fie niciodată posesiv cu persoana iubită sau să înceapă să o controleze. Este genul care iubește libertatea, prin urmare, oferă aceeași libertate.

Totuși, dacă ajunge să se simtă în acest fel, după ce va accepta această emoție o să înceapă să glumească. Până înțelege acest sentiment se poate simți destul de iritat.

Capricorn

Chiar dacă susține că nu este gelos, bărbatul Capricorn ajunge să experimenteze și acest sentiment. Atunci când ajunge în această situație își pierde calmul de nepătruns.

Capricornul va deveni mai suspicios și va dori să știe tot timpul ce face partenera atunci când nu este în preajmă. Și, deși este suspicios și enervat, totuși, va încerca să vadă ce ar putea schimba pentru ca lucrurile să revină la normal.

Vărsător

Bărbatul Vărsător urăște acest sentiment, mai ales că pune foarte mare accent pe libertate. Gelozia îl face în primul rând pe Vărsător să se simtă inconfortabil, așa că, va ascunde că se simte gelos. De fapt, el se pricepe atât de bine să pretindă că ceva nu îl deranjează, încât s-ar putea să se fi convins și pe sine că el nu este gelos.

Gelozia lui nu durează de obicei foarte mult, dar poate afecta în continuare relația, mai ales că are tendința de a se gândi intens la ceea ce simte.

Pești

Deși este adevărat că nativul Pești poate fi uneori sensibil și nesigur, când un bărbat Pești este gelos, aceste emoții sunt amplificate.

Dintr-odată simte că trebuie să concureze cu altcineva pentru afecțiunea persoanei iubite, chiar dacă mai mult ca sigur greșește, însă el se convinge că gelozia lui se datorează faptului că nu este partenerul potrivit.