Dani Mocanu are din nou probleme cu legea, după ce în videoclipul său a apărut un leu rănit. Animalul avea răni la nivelului membrelor, pe spate, dar și în zona capului. Filmarea respectivă a stârnit controverse în mediul online, unde oamenii au luat foc. Mai multe persoane au semnat o petiție, prin care au cerut ca vinovații să plătească.

Pe Facebook, au circulat mai multe imagini cu animalul aflat în suferință. Alături de acestea, o internaută și-a exprimat punctul de vedere despre acest subiect delicat. Nu i-a venit să creadă că în lumea în care trăim încă se mai întâmplă astfel de lucruri. În urma mai multor reclamații la adresa manelistului, oamenii legii au fost nevoiți să intervină.

Dani Mocanu: „Mascații au venit în căutarea leului”

Dani Mocanu a fost dus la audieri, iar polițiștii au făcut percheziții atât în locuința lui, cât și în alte două locuri. Este vorba despre casa bărbatului care a filmat videoclipul în care apare leul rănit, dar și despre un studio situat în Ilfov.

Poliţişti din cadrul IPJ Argeş i-au făcut manelistului un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor. Dani a încercat să se apere așa cum a știut el mai bine și a făcut un filmuleț pe care l-a postat imediat pe canalul lui de YouTube.

Cum va fi pedepsit Dani Mocanu, după episodul cu leul rănit: „Mascații au venit în căutarea leului"

El a încercat să le explice fanilor faptul că animalul a fost tratat ca un bebeluș. Tot el a spus că rănile au fost realizate cu un machiaj profesional, ceea ce s-a dovedit că nu era adevărat. Artistul a mai declarat că leul trăiește extrem de bine și că este tratat așa cum trebuie.

„Sunt familii întregi care mor de foame în casă, sunt bătrâni care nu le ajung pensiile; sunt copii care nu le ajung alocațiile. Sunt oameni care n-au un acoperiș asupra capului, trăim într-o țară în care avem mai multe biserici decât spitale. Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămânând țara fără locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere”, a scris manelistul pe Facebook.