Cutremur în lumea artiștilor din România. Ion Chiriac a murit de ziua lui

Cântărețul Ion Chiriac s-a stins din viață într-un mod tragic, chiar de ziua lui!

Cutremur în lumea artiștilor din România. Ion Chiriac a murit de ziua lui

Unul dintre foștii folkiști ai Cenaclului Flacăra, Ion Chiriac, s-a stins din viață într-un mod tragic, chiar de ziua lui de naștere. Artistul împlinea vârsta de 58 de ani, iar la momentul tragediei se afla în locuința sa din localitatea Ghermănești.

A murit artistul Ion Chiriac

Ieri, 20 februarie, Ion Chiriac a împlinit vârsta de 58 de ani.

Fiica lui l-a sunat să îi cânte „La mulți ani” și să îi adreseze câteva cuvinte frumoase, însă ce a urmat după este cumplit! La scurt timp, artistul a intrat în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Cântărețul se afla acasă, alături de frații săi, în localitatea Ghermănești. Pe contul său de socializare, fiica lui Ion Chiriac a transmis un mesaj dureros.

„Astăzi, 20 februarie, tăticuțul meu a împlinit 58 de ani. L-am sunat cu toții, i-am cântat, ne-am împărtășit iubirea. Imediat după ce am închis apelul, Dumnezeu a ales să îl primească în Veșnicie (stop cardio respirator).

Toata ființa mea e distrusă momentan și în șoc, de aceea vă rog din inima, dacă ajungeți pe la Sfânta Biserică, aprindeți o lumânare, pentru ca sufletul lui să fie în Lumină. Pentru tatăl, omul și marele artist Ioan Chiriac, jumătatea ”Frații Chiriac”, vă mai rog să nu îi uitați muzica. A bucurat mii de copii, zeci de mii de oameni care mergeau la Cenaclul Flacăra. Să-i păstram vie amintirea, datorită lui cânt și exist pe acest pământ”, a declarat fiica lui Ion Chiriac.

De asemenea, și medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, a confirmat decesul: ”Astăzi (n.r. – sâmbătă), în jurul orei 12, am fost solicitați să intervenim la un caz în localitatea Ghermănești. Echipajul cu medic ajuns la locuința indicată nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul unui bărbat de 58 de ani, fără a se mai impune manevrele de resuscitare”.

La momentul actual, poliția a deschis o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a decesului.