Cuza și Ramona au luat-o de ceva timp pe drumuri diferite. Cei doi au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Fanii au pierdut deja șirul împăcărilor și despărților dintre ei doi. După ultima împăcare, nimeni nu are fi crezut că se vor mai certa vreodată. Au mers chiar și într-o vacanță în Grecia, acolo unde s-au bucurat de clipe frumoase împreună.

Din păcate, ei s-au despărțit și pare că nu mai există cale de întoarcere între ei. Admiratorii au sperat până în ultima clipă că lucrurile dintre ei se vor rezolva, dar nu a fost deloc așa. Și-au spus adio pentru totdeauna, chiar dacă păreau mai îndrăgostiți ca oricând. Nu a fost să fie, dar separarea i-a afectat pe fiecare în parte.

Cuza a mers în platou la „Neatza”

În tot acest timp, asistenta TV a încercat să își păstreze zâmbetul pe buze. Ea se comporta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar toate postările ei de pe Instagram au dat-o de gol că suferă. Este și normal să fie așa, din moment ce l-a iubit, iar povestea lor s-a sfârșit definitiv. Totuși, a luat decizia de a posta mai multe mesaje în care îl ataca pe fostul ei iubit în mediul online.

Cuza, pus față în față cu Ramona Olaru. Cum a reacționat asistenta când și-a văzut fostul iubit la "Neatza"

„Scuze. Eu nu sunt Adele, nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să-ți dau foc tuturor lucrurilor tale.”, a fost mesajul transmis zilele trecute de Ramona Olaru

Ei nu au dezvăluit nici până acum motivul real al despărțirii. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Cuza a spus că ar fi fost înșelat de blondină cu cel mai bun prieten al lui. Acest lucru, probabil, l-a durut enorm și nu a putut să o mai ierte. Astăzi de dimineață, Cuza de la Noaptea Târziua a fost invitat în platoul la „Neatza”. Oamenii se așteptau la altfel de reacții din parte Ramonei, dar ea s-a comportat cu el ca și cum ar fi fost un prieten vechi și nu fosta ei iubire.