Împăcare mare în lumea mondenă! Cuza și Ramona Olaru sunt din nou împreună, după câteva luni în care au stat separați. Fanii cuplului au pierdut șirul împăcărilor și al despărțirilor, dar cel mai important lucru este că vedetele și-au rezolvat problemele. Nimeni nu mai dădea vreo șansă relației lor, dar au dovedit că sentimentele lor sunt prea puternice să se termine așa.

Ei bine, zilele acestea cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună pe străzile din București. „Porumbeii” au petrecut timp de calitate împreună și se comportau de parcă nu au fost niciodată departe unul de celălalt.

Cuza și Ramona Olaru, din nou împreună. Asistenta TV l-a jignit grav pe iubitul ei: „Îmi pare rău"

Pentru Cuza și Ramona Olaru dragostea plutește în aer

Asistenta de la Neatza și Iulian Adrian Popescu, alias Cuza, ba se împacă, ba se despart. Fanii celor doi aproape că nu îi mai înțeleg. În perioada în care s-au certat, ea i-a adresat vloggerului cuvintee jignitoare, fără să se gândească la faptul că poate vor fi din nou împreună. Ea a postat zile în șir mesaje subtile la adresa lui Cuza de la „Noaptea Târziu”, dar se pare că acestea nu l-au afectat prea tare, din moment ce a iertat-o.

„Îmi pare rău. Eu nu sunt Adele. Nu-ți doresc tot binele din lume și nici să găsesc pe cineva ca tine. Totuși, vreau să dau foc lucrurilor tale”, scria în urmă cu ceva timp Ramona Olaru, pe Instagram.

Cuza și Ramona Olaru, din nou împreună. Asistenta TV l-a jignit grav pe iubitul ei: „Îmi pare rău"

Cei doi nu pot sta prea mult timp prea mult departe unul de celălalt. Într-un singur an de când și-au făcut publică relația, ei s-au certat și împăcat de mai multe ori decât au făcut-o Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Pentru a sărbători împăcarea, vedetele au mers să ia masa într-un restaurant frumos din Capitală, după care au mers acasă.

Frigul le-a dat și el mari bătăi de cap, dar s-au echipat bine și nu au uitat nici de masca de protecție, semn că sunt două persoane responsabile.

Cuza și Ramona Olaru, din nou împreună. Asistenta TV l-a jignit grav pe iubitul ei: „Îmi pare rău”