Dacă îți trimite astfel de mesaje, încetează să-i mai răspunzi. El nu este interesat cu adevărat de tine!

Felul în care cineva se comportă atunci când trimite mesaje, te poate ajuta să-ți dai seama dacă se merită sau nu să-ți pierzi timpul cu acea persoană.

Dacă îți trimite astfel de mesaje, încetează să-i mai răspunzi. El nu este interesat cu adevărat de tine!
Dacă îți trimite astfel de mesaje, încetează să-i mai răspunzi. El nu este interesat cu adevărat de tine!

Ți s-a întâmplat vreodată să trimiți un mesaj și mai apoi să ajungi să regreți că ai făcut-o? Sau ai primit acel mesaj care te-a făcut și mai confuză. Trebuie să știi că nu ești singura. Mulți oameni au fost în această situație și au ajuns să regrete.

Mai ales în cazul în care au ajuns să trimită mesaje la nervi sau într-o situație în care ar fi trebuit să gândească mai bine lucrurile.

Acordă mai multă atenție mesajelor pe care le trimite

De asemenea, mai apare și acel moment în care ajungi să trimiți mesaje cuiva, cu care abia ai început să vorbești și să ajungi să te simți foarte confuză, pentru că în anumite momente nu știi ce să răspunzi.

Chiar dacă trimiterea de mesaje este modul preferat de a comunica în lumea modernă a întâlnirilor, uneori, este destul de dificil să-ți dai seama ce își dorește cealaltă persoană de la tine.

Partea bună este că anumite lucruri pe care ți le scrie prin mesaje te pot ajuta să înțelege încotro se îndreaptă această ,,relație”. Dar mai ales dacă merită să-ți pierzi timpul.

Așadar, data viitoare când un bărbat cu care ai început să comunici prin mesaje spune sau face genul acesta de lucruri, atunci a venit momentul să-l lași cu seen. Ori chiar să ștergi imediat conversația.  Iată o listă cu opt exemple de mesaje pe care dacă le primești ar trebuie te gândești dacă mai continui să răspunzi sau nu.

Dacă îți trimite astfel de mesaje, încetează să-i mai răspunzi. El nu este interesat cu adevărat de tine!
Foto: pixabay.com

8 semne clare că nu ar trebui să-i răspunzi

a. El nu depune niciun efort în răspunsurile pe care ți le trimite. Răspunsurile dintr-un cuvânt nu sunt exact modul prin care arăți că te interesează o persoană.

b. Dacă nu răspunde o zi întreagă, nici măcar nu te mai chinui să-i trimiteți mesaje. Oricine este ocupat. Dar dacă ar fi fost cu adevărat interesat de tine și-ar fi făcut timp măcar să te anunțe că nu are cum să continuie conversația.

c. Dacă face tot timpul aluzii sexuale. Chiar și atunci când vrei să-i spui despre lucruri mai profunde sau mai serioase, atunci clar nu prea ai șanse să discuți cu el.

d. Foarte mulți bărbați cred că dacă îți răspund târziu sau creaza confuzie prin mesajele pe care le trimit, o să câștige mai mult interes. Dacă el ignoră în mod deliberat mesajele tale și îți răspunde târziu, încetează să-i mai scrii.

e. Mesajele sunt pline fie de plângeri, fie de insulte, la adresa unei foste iubite spre exemplu. Din nou, acesta este un semn clar că s-ar putea să fie o persoană pe care să nu o vrei în viața ta.

f. Dacă nu are nici un fel de inițiativă de a te întâlni sau găsește mereu scuze de a-ți refuza propunerile să vă vedeți, înseamnă că nu prea contezi și ești doar o modalitate de a pierde timpul.

g. Dacă îți trimite mesaje numai atunci când este singur și uită complet de tine în momentul în care prietenii sau familia lui s-au întors, acesta este un alt semn că nu merită.

f. Dacă îți crează o stare de anxietate sau disconfort atunci când vorbești cu el, atunci pune punct.