În momentul în care un bărbat te place cu adevărat, el face anumite gesturi pentru a-ți arăta acest lucru.

1. El te face să te simți în siguranță 

Întotdeauna face tot posibilul pentru a te face să te simți în siguranță în prezența lui. El îți oferă un sentiment de confort. De asemenea te face să ai suficientă încredere pentru  a putea face sau spune cum te simți în preajma sa. Și se va asigura că ai mereu încredere în el.

2. Încearcă să-și țină mereu promisiunile

El consideră că este extrem de important ca tu să ai o impresie cât mai  bună despre el. Așa că se asigură că își respetă mereu promisinile față de tine. Iar atunci când nu reușește se asigură că se revanșează.

3. Vrea să-ți îndeplinească așteptările 

Știe că nu este perfect. Și că nu reușește să-ți îndeplinească mereu așteptările. Așa că face mereu tot ce este necesar să se îmbunătățească. De asemenea acceptă atunci când îi spui ce te deranjează.

Dacă un bărbat face aceste lucruri pentru tine, atunci te place cu adevărat!

4. Îți oferă sprijin

Nu te face niciodată să simți că trebuie să alegi între el și obiectivele tale. Întotdeauna face tot posibilul să te sprijine. Se asigură că știi de fiecare dată că îți este alături și te susține, indiferent cât îți este de greu.

5. Ești o prioritate pentru el

El nu te va face niciodată să simți că ești doar o altă opțiune. Se asigură de fiecare dată că îți arată cât de importantă ești pentru el.

6. Mereu se asigură că vorbește cu tine

Știe că într-o relație comunicarea este importantă. Așa că se asigură întotdeauna că vorbiți deschis despre ce ți se întâmplă. Vrea să știe întotdeauna ce are în minte. Va fi de fiecare dată sincer cu tine și se asigură că mereu comunicați.

7. Vrea să te impresioneze

Întotdeauna depune efortul să încerce să te facă să te simți atrasă de el. Vrea întotdeauna să fie un om mai bun pentru tine, cea mai bună versiune posibilă a sa pentru tine.

8. Nu se ascunde față de tine

Nu are probleme în a fi sincer cu tine. El chiar vrea să vezi cine este cu adevărat. Își arată vulnerabilitatea în fața ta. Vrea să îți arate că este complet sincer.

9. El te prezintă tuturor persoanele importante din viața sa

Știi că nu ești cineva care este doar temporar în viața sa când începe să te prezinte persoanelor importante din viața sa. O face pentru că te consideră o femeie foarte importantă în viața sa și vrea ca toată lumea să știe acest lucru.